PsychologyNow Team

«Το τέρας κι εγώ»: Το συγκλονιστικό μπεστ σέλερ για πέμπτη χρονιά στο Θέατρο Πρόβα

«Το τέρας κι εγώ»: Το συγκλονιστικό μπεστ σέλερ για πέμπτη χρονιά στο Θέατρο Πρόβα

PsychologyNow Team

Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο του Σταμάτη Μαλέλη που καταγράφει με συνταρακτικές λεπτομέρειες, την μάχη που δίνει ο ήρωας με την κατάθλιψη και τον πανικό, και τον τρόπο που λυτρώνεται.


Το Θέατρο Πρόβα παρουσιάζει για πέμπτη χρονιά το συγκλονιστικό μπέστ σέλλερ του Σταμάτη Μαλέλη «Το Τέρας κι Εγώ». Το έργο παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία και έλαβε εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και τους κριτικούς.

ToTerasKaiEGW es1

Το «Το Τέρας κι Εγώ» αναφέρεται στην συναρπαστική ιστορία ενός λαμπρού επαγγελματία που ενώ έχει κατακτήσει την κορυφή της επιτυχίας, ζει για δεκαετίες αγκαλιά με το θάνατο. Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο, που καταγράφει με συνταρακτικές λεπτομέρειες, την μάχη που δίνει ο ήρωας με την κατάθλιψη και τον πανικό, και τον τρόπο που λυτρώνεται.

ToTerasKaiEGW es2

Η σκηνοθεσία είναι του Σωτήρη Τσόγκα, η εικαστική επιμέλεια της Μαίρης Ραζή, την ζωγραφική του σκηνικού έκανε ο Μανώλης Δασκαλάκης, κοστούμια Χαρά Μποτσιβάλη, η μουσική είναι του Νίκου Χαριζάνου. Video art Παναγιώτης Τσάγκας, βοηθός σκηνοθέτη Νεκταρία Χουβαρδά.

ToTerasKaiEGW es3

Το ρόλο του Σταμάτη Μαλέλη υποδύεται ο Σωτήρης Τσόγκας, την ψυχίατρο η Μαίρη Ραζή, τον αδελφικό του φίλο ο Κυριάκος Ντούμος και την γραμματέα του η Βιργινία Μιχαήλ.

Στα video της παράστασης εμφανίζονται οι: Σταμάτης Μαλέλης, Μαίρη Ραζή, Σωτήρης Τσόγκας, Πολύκαρπος Πολυκάρπου, Γιούλη Πεζοπούλου, Κοραλία Τσόγκα, Ειρήνη Αντωνίου, Βανέσσα Αραπάκη. Εκφωνούν ο Μέμος Μπεγνής και οι μαθητές της Δραματικής Σχολής «Πρόβα» Πάνος Παναγιωτόπουλος και Κωνσταντίνος Παντελιάς.

ToTerasKaiEGW es4

Παίζουν : Σωτήρης Τσόγκας, Μαίρη Ραζή, Κυριάκος Ντούμος και η Βιργινία Μιχαήλ
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσόγκας
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 20:00

Τιμή Εισιτηρίου: γενική είσοδος 15€, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές: 10€

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...