PsychologyNow Team

Θεατρική Παράσταση «ΕΙΜΑΙ»

Θεατρική Παράσταση «ΕΙΜΑΙ»

PsychologyNow Team

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου οι αναγνώστες του PsychologyNow.gr θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μουσικό – θεατρική παράσταση «ΕΙΜΑΙ» στο Θέατρο Σταθμός κερδίζοντας έκπτωση στο εισιτήριο από 15 ευρώ στα 10 ευρώ κάνοντας τηλ.κράτηση.


2ος ΧΡΟΝΟΣ επιτυχίας

Μία μουσικό – θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα

ParasEIMAI ful

Το «ΕΙΜΑΙ» του Ζαχαρία Καρούνη σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα, μετά τις  soldoutπαραστάσειςτην άνοιξη  και την ενθουσιώδη υποδοχή από ΜΜΕ και θεατές, επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Σταθμός από Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και για όλες τις Τετάρτες του Δεκεμβρίου στις 18.30.

Ο Ζαχαρίας Καρούνης  μετά  την μεγάλη θεατρική επιτυχία που γνώρισε η «Φιλιώ Χαϊδεμένου» με πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη , στην οποία είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια , τώρα μας προτείνει την μουσική παράσταση «ΕΙΜΑΙ».

Το «ΕΙΜΑΙ» είναι το ριζικό του καθένα από εμάς ξεχωριστά, είναι όσα ζήσαμε και ίσως μας λείπουν, είναι αυτά που μας διηγήθηκε η γιαγιά μας και τα ξεχάσαμε.

Ο ουρανός, η θάλασσα, το βουνό, η γη, τα πουλιά, το μανιάτικο μοιρολόι, τα παραμύθια , η μάνα, το τραγούδι, τα πανηγύρια, οι ψαλμοί, το παιχνίδι και μετέπειτα η πόλη, η μοναξιά, οι συνεργασίες, οι σχέσεις που χάνονται, η αγάπη, όλα αυτά που είμαστε που φέρουμε σαν εμπειρίες, αυτά τα στοιχεία συνιστούν το  «ΕΙΜΑΙ», αυτά τα στοιχεία συνόδευσαν και το Ζαχαρία Καρούνη στην μέχρι τώρα πορεία του.

Ο Χρήστος Δήμας με την ιδιαίτερη σκηνοθετική και κινηματογραφική του ματιά, πότε εξαϋλώνει τις μορφές και πότε τις φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με τον ερμηνευτή να του ψιθυρίσουν τα αρχέγονα μυστικά τους, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ονείρου, μνήμης και πραγματικότητας.

Στο «ΕΙΜΑΙ» θα παρακολουθήσουμε το Ζαχαρία Καρούνη να μας αφηγείται και να μας τραγουδάει με τον μοναδικό του τρόπο τραγούδια της παράδοσης έτσι όπως του τα δίδαξε η δασκάλα του Δόμνα Σαμίου, τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως του Σταύρου Ξαρχάκου με τον οποίο έχει στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια, αλλά και τραγούδια από τα βαλκάνια και από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά σε μουσική δική του με τίτλο «Αποστολή».

Τέσσερις σολίστες μουσικοί καταθέτουν το μουσικό τους κόσμο στο τελετουργικό του «ΕΙΜΑΙ» και συμβάλλουν καταλυτικά στην απόδοση των κειμένων και των τραγουδιών. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας διαφορετικής μουσικής  παράστασης για το κοινό κάθε ηλικίας που θα καταφέρει να αφυπνιστεί, να ενώσει την απόλαυση με την μουσική, την σκέψη με τις εμπειρίες και να δει κομμάτια από την ζωή, την καθημερινότητά του, τα όνειρά του και δρόμους που θέλει να ακολουθήσει..

ParasEIMAI es2

Η Παράσταση " ΕΙΜΑΙ " πήρε τον τίτλο της από την ποιητική συλλογή του Γιάννη Μ. Καρούνη που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Οδός Πανός.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Τραγούδι - καλλιτεχνική επιμέλεια: Ζαχαρίας Καρούνης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας
Σκηνικά - Κοστούμια: Άγγελος Μέντης
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
3D composition: Κωνσταντίνος Γαρίνης
Κείμενα: Ζαχαρίας Καρούνης
Βοηθός σκηνοθέτη: Στέλλα Χαριτοπούλου

Μουσικοί:
Πιάνο: Νίκος Βελώνιας
Γκάιντα - Κλαρίνο - Καβάλ: Δημήτρης Μπρέντας
Κόντρα Μπάσσο: Θοδωρής Κουέλης
Κρουστά : Κωνσταντίνος Καλατζής
Φωτογραφίες παράστασης: Γιώργος Σπανός
Σχεδιασμός αφίσας: Πάνος Παπαϊωάννου
Οργάνωση - Παραγωγή: Τέχνης Πολιτεία
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 40 λεπτά

Video ΕΙΜΑΙ

Official Facebook Page Ζαχαρίας Καρούνης: https://www.facebook.com/zaharias.karounisa/

ΤΕΤΑΡΤΕΣ  5-12-19-26/12 ώρα έναρξης 18:30
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Κανονικό:Α ΖΩΝΗ 15 Ευρώ
Κανονικό: Β ΖΩΝΗ 12 Ευρώ
10€ (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, άνω των 65 και ανέργων )
10€  Ομαδικά άνω των 25 ατόμων
Ατέλειες{ 5 Ευρώ

Θέατρο Σταθμός: Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα
(Έναντι Μετρό Μεταξουργείο)​
Τηλέφωνο: 2105230267

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...