PsychologyNow Team

Η «Αγάπη»: Ένα Έργο Τέχνης που Υπερασπίζεται τις Σχέσεις

Η «Αγάπη»: Ένα Έργο Τέχνης που Υπερασπίζεται τις Σχέσεις

PsychologyNow Team
δύο εσωτερικά παιδιά μέσα σε δύο ενήλικες φτιαγμένους από σύρμα

«Η Αγάπη», είναι έργο του Ουκρανού γλύπτη Alexander Milov και τραβάει τα βλέμματα των επισκεπτών σε όποιο φεστιβάλ και να εκδηλωθεί. Το έργο περιλαμβάνει δύο ενήλικες φτιαγμένους από σύρμα να κάθονται πλάτη με πλάτη, με τα εσωτερικά τους παιδιά να προσπαθούν να φτάσουν το ένα το άλλο από μέσα. Τη νύχτα, τα εσωτερικά παιδιά φωτίζονται κιόλας.


 

 

 

Ο καθένας είναι ελεύθερος να δώσει τη δική του ερμηνεία στο νόημα του έργου. Ο Milov έγραψε για το έργο στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ “Burning Man” της Νεβάδα που εκτίθεται: «Δείχνει μια σύγκρουση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, καθώς και την εξωτερική και εσωτερική έκφραση της ανθρώπινης φύσης. Οι εσωτερικοί τους κόσμοι προβάλλονται μέσα από τη μορφή διάφανων παιδιών, που προσπαθούν να αγγίξουν τα χέρια τους μέσα από το πλέγμα. Καθώς νυχτώνει, τα παιδιά αρχίζουν να λάμπουν».

 

 

 

«Αυτή η λάμψη είναι ένα σύμβολο της αγνότητας και της ειλικρίνειας που φέρνει κοντά τους ανθρώπους και δίνει μια ευκαιρία να υπερασπιζόμαστε τις σχέσεις μας όταν έρχονται δύσκολοι καιροί».


Πηγή: thisiscolossal.com

Απόδοση – Επιμέλεια: Ομάδα psychologynow

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...