PsychologyNow Team

Θεατρική παράσταση: «Δαίμονες»

Θεατρική παράσταση: «Δαίμονες»

PsychologyNow Team

Συναντιόμαστε ξανά στις θεατρικές αίθουσες, ίσως ως επιζήσαντες των απωλειών της πανδημίας να ακούσουμε, να δούμε, να νιώσουμε σε μία ακόμη εκδήλωση στο ΘΕΑΤΡΟ 104 στις 23-10 στην παράσταση «ΔΑΙΜΟΝΕΣ». Ειδική τιμή για τους αναγνώστες του PsychologyNow.gr: 11 ευρώ.


Η ομάδα HashArt theater group επανέρχεται στη σκηνή με το ανατρεπτικό έργο του βραβευμένου Σουηδού συγγραφέα Lars Noren «Δαίμονες» στο Θέατρο 104 σε σκηνοθεσία Κώστα Μπάρα. Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 21:00 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το έργο οι αναγνώστες του PsychologyNow.gr κάνοντας τηλ. κράτηση και αναφέροντας το όνομα του site κερδίζοντας 20% έκπτωση στο εισιτήριο. Θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των συντελεστών της παράστασης και των θεατών με συντονίστρια τη συνεργάτιδα του site Mιρέλλα Κορομπίλια (Phd ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια) στο τέλος της παράστασης. Καλεσμένος στο διάλογο που θα ακολουθήσει είναι ο παιδοψυχίατρος Χασιώτης Πέτρος.

Λίγα λόγια για το έργο και την παράσταση:

Ένα σαλόνι ως πεδίο μάχης σχέσεων. Μια νύχτα που δεν ξέρούν ότι ίσως φτάσει να τους βρεί όλους και όλες αλλίωτικα το ξημέρωμα. Δυο ζευγάρια ξενυχτούν και παίζουν τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια. Απόψε θα ξεσκεπαστούν οι αλήθειες που χρόνια τώρα κρύβουν μέσα τους. Θα παλέψουν με την θλίψη τους, τους φόβους τους, τις ανασφάλειες και τα απωθημένα τους. Απόψε δεν θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο αλλά τους ίδιους τους εαυτούς τους. Απόψε θα διαπραγματευτούν εαν η κόλαση είναι οι άλλοι όπως έλεγε ο Σάρτρ ή οι ίδιοι τους οι εαυτοί.

TheatrikhParastashDaimones e1

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ηλέκτρα Κομνηνίδου, Τάσος Κονταράτος
Ελένη Κουταλώνη, Τρύφων Μπάρκας

*Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους

**Στην παράσταση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον Covid-19

τηλ. κράτησης θέσεων : 6949234062 Κορομπίλια Μιρέλλα

Τοποθεσία: Θέατρο 104 - Kεντρική σκηνή – (Ευμολπιδών 41, Αθήνα, ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός-Αθήνα)

Ημερομηνία: Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, ώρα: 21.00. Διάρκεια: 105’

Πληροφορίες: Τηλ.: 210345 5020, HashArt theater group

Τιμές εισιτηρίων: 14 ευρώ γενική είσοδος, 11 ευρώ για τους αναγνώστες του PsychologyNow.gr

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...