Εκπαιδεύσεις

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Ψυχοδυναμική κατανόηση στην άσκηση της Παιδοψυχιατρικής”, από την Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 496

Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος-Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «Ψυχοδυναμική Κατανόησή στην Άσκηση της Παιδοψυχιατρικής».


Στόχος του Σεμιναρίου. Η ευαισθητοποίηση των Ειδικών Ψυχικής Υγείας στις βασικές έννοιες της Ψυχοδυναμικής Θεωρίας και την εφαρμογή της στην κλινική πράξη.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 20/10/2017 έως και 22/6/2018 και κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 14:30-16:30 και θα είναι συνολικής διάρκειας 30 ωρών.

Απευθύνεται σε Παιδοψυχιάτρους ειδικευμένους και ειδικευόμενους,Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των παραπάνω ειδικοτιτων.

Κόστος συμμετοχής:

  • 50 ευρώ για τα ταμειακά ενήμερα μέλη της Εταιρείας και τους ειδικευόμενους Παιδοψυχιάτρους.
  • 80 ευρώ για όλους τους επαγγελματίες και τα μη ταμειακά ενήμερα μέλη της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος.

Τόπος διεξαγωγής: Στα νέα γραφεία της Π.Ψ.Ε.Ε.-Ένω.ΨΥ.Π.Ε. Κερασουντος 24 & Παπαδιαμαντοπούλου, (ισόγειο).

Αποστολή αιτήσεων προεγγραφών, συνοδευόμενων με ένα σύντομο βιογραφικό ηλεκτρονικά, στη γραμματεία της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας: info@hscap.gr. Επισυνάπτεται η αίτηση.

Δηλώσεις προεγγραφών έως 15 Σεπτεμβρίου 2017

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής στη λήξη του Σεμιναρίου. Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας*.

*Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την κατάθεση των εξόδων συμμετοχής στο λογαριασμό της Εταιρείας-θα λάβετε επόμενη ενημέρωση- και την αποστολή του καταθετηρίου στο info@hscap.gr ή στο fax: 210 7215082.

Δείτε την Ανακοίνωση.

Δείτε το Πρόγραμμα.

Δελτίο εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!