Εκπαιδεύσεις

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Εφαρμοσμένη Νευροανατομία” από τη Νευροχειρουργική Κλινική & Εργαστήριο Ανατομίας ΕΚΠΑ

psychologynow team

psychologynow team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 239

Ανακοινώνεται η έναρξη του Προγράµµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρµοσµένη Νευροανατοµία», που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2017.


Η Νευροανατοµία αποτελεί σήµερα τη βάση των σύγχρονων Νευροεπιστηµών. Για τον λόγο αυτό, ο σκοπός του συγκεκριµένου ΠΜΣ είναι να εφοδιάσει τους πτυχιούχους φοιτητές µε επαρκή και σύµφωνη µε τα σύγχρονα επιστηµονικά δεδοµένα, γνώση της δοµής του Νευρικού Συστήµατος. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, το µεταπτυχιακό πρόγραµµα προσανατολίζεται στην εξασφάλιση του βασικού θεωρητικού υπόβαθρου σχετικά µε το Νευρικό Σύστηµα σε συνδυασµό µε την εκτεταµένη πρακτική µελέτη του εγκεφάλου και συνολικά του Νευρικού Συστήµατος, µε τη χρήση διαφόρων εκπαιδευτικών εργαλείων (ηλεκτρονική µικροσκοπία, ανατοµή νωπών παρασκευασµάτων, απεικόνιση και µελέτη χαρακτηριστικών περιπτώσεων κ.λ.π.).

Δείτε την Αφίσα.

Δείτε την Ανακοίνωση.

Δείτε τα Μαθήματα.

Αίτηση Συμμετοχής

 

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!