Εκπαιδεύσεις

Έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Κοινωνική Εργασία (ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2017-2019) | Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Αθήνας

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 546

Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας ανακοινώνει, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 και ειδικότερα για τον Οκτώβριο 2017, την έναρξη του «Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Κοινωνική Εργασία» με δύο κατευθύνσεις:


i. Κλινική Κοινωνική Εργασία με Παιδιά , Εφήβους και Οικογένεια,

ii. Κοινοτική Κοινωνική Εργασία.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτές/οί πτυχιούχοι Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ και Πανεπιστήμιων της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Το 40% των εισακτέων μεταπτυχιακών φοιτητριών/τών του ΜΠΣ θα αφορά σε απόφοιτες/ους των τελευταίων 5 ετών (απόφοιτες/οι των ακαδημαϊκών ετών 2011-2012 έως και 2016-2017)

Πληροφορίες για την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα κριτήρια επιλογής των εισακτέων φοιτητών και για διάφορα άλλα ζητήματα εκπαιδευτικής και διοικητικής οργάνωσης, αναφέρονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος. http://www.teiath.gr/seyp/socialwork/categories.php…

Οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να καταθέσουν την αίτησή τους, (υπάρχει στην ιστοσελίδα του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας) - η οποία θα συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα, με επισυναπτόμενες βεβαιώσεις και αποδεικτικά για ότι αναφέρεται στο βιογραφικό σημείωμα, από 10 Μαΐου έως και 10 Ιουνίου 2017 στην Γραμματεία του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας (Θηβών 274, Αιγάλεω) και ημέρες & ώρες:

Δευτέρα 16:30 με 18:00, 
Τρίτη – Πέμπτη –12:30 με 14:00 μμ.

Τα δίδακτρα παρακολούθησης του Μ.Π.Σ. ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 3.500 ευρώ και για τα 4 εξάμηνα (καταβολή του 25% στην έναρξη κάθε εξαμήνου).

 

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!