Διαλέξεις-Ομιλίες

Εσπερίδα με θέμα «Η Θετική Ψυχολογία στη Σύγχρονη Ζωή» από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 128

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου– και συγκεκριμένα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Applied Positive Psychology and Coaching Psychology που προσφέρει σε συνεργασία με το University of East London - και η Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας σας προσκαλούν σε ανοιχτή εσπερίδα με θέμα «Η Θετική Ψυχολογία στη Σύγχρονη Ζωή», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου (17:00 – 18:30) στο κεντρικό αμφιθέατρο του campus Αμαρουσίου του κολλεγίου (Σωρού 74).


thetiki psyxologia mitropolitiko

H εσπερίδα θα καλύψει τις εξής θεματικές:

  • Positive Psychology: The science that  helps you live a better life

Ομιλήτρια: Dr Jolanta Burke, Assistant Programme Leader MSc Applied Positive Psychology & Coaching Psychology, School of Psychology, University of East London.

Η συγκεκριμένη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

  • Θετικότητα: μία στάση ζωής που μαθαίνεται

Ομιλήτρια: Πασχαλιά Μυτσκίδου, Δρ. Κλινικής Ψυχολογίας, Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας, Πιστοποιημένη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια.

Η είσοδος στην εσπερίδα είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται η κράτηση θέσης έως τις 6/02:

κα Ελένη Παπαδάκη, epapadaki@mitropolitiko.edu.gr, 210 6199891.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τον συνδυασμό της Θετικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας του Coaching που προσφέρεται στην Ελλάδα σε συνεργασία με Βρετανικό Πανεπιστήμιο. Το University of East London είναι το πρώτο πανεπιστήμιο στο κόσμο που προσφέρει ένα τέτοιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί από πρωτοπόρους στον τομέα της Θετικής Ψυχολογίας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!