Διαλέξεις-Ομιλίες

Ημερίδα: "Φροντίζοντας τους φροντιστές" - ΕΠΙΟΝΗ

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 766

Η ΕΠΙΟΝΗ στις 19 Σεπτεμβρίου 2017 (17:00 – 20:00) διοργανώνει στο αμφιθέατρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, στην λεωφόρο Αμαλίας 8, και Ξενοφώντος 2, Σύνταγμα) ημερίδα με θέμα: “Φροντίζοντας τους Φροντιστές” (Caring for Carers).


Στην Ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Ευρωβουλευτής κος Tomáš DVOŘÁK (Τσεχία) , ο πρώην Ευρωβουλευτής κος Νίκος Χρυσόγελος, ο Καθηγητής Ψυχιατρικής και τ. πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ψυχικής υγείας (WFMH) κος Γεώργιος Χριστοδούλου και η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, Νευρολόγος- Ψυχίατρος, καθηγήτρια Α.Π.Θ. κα Μάγδα Τσολάκη,

Με εισηγήσεις θα συμμετέχουν ο διευθυντής της Ευρωπαϊκής ομπρέλας οργανώσεων φροντιστών κος Στέισι Ηγεμώνος, ο Αναπληρωτης Καθηγητης Ψυχιατρικης κος Γεώργιος Καλέργης, οι ψυχολόγοι κα Χριστίνα Καραμπέρη, κα Μαρίνα Μακρή νομικοί επιστήμονες, και επαγγελματίες του χώρου υγείας

Logo EPIONI EL

Η ημερίδα πραγματοποιείται με την συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φροντιστών Eurocarers, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης «Άνεμος Ανανέωσης», της Πανελλήνιας Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη – ΠΕΨΑΕΕ και της Obrela.

Χορηγός επικοινωνίας: Psychologynow.gr, το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα.

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν.

Δείτε την αφίσα της ημερίδας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας. της ημερίδας.

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!