Διαλέξεις-Ομιλίες

Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 949

Το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ, θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης και υποστήριξης για ενήλικες και έφηβους χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνουν κεντρική εκδήλωση με ποικίλες δράσεις στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Παραλία Θεσσαλονίκης από τις 19.30 ως τις 22.30.

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης είναι να διαδώσει το μήνυμα ενάντια στο στίγμα και στον αποκλεισμό και να δώσει ελπίδα στην προσπάθεια συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους για καθαρή ζωή μακριά από κάθε εξάρτηση.

Στο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και το ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΗ υποστηρίζουμε τους ανθρώπους να έρθουν ξανά σε επαφή με τη χαρά της δημιουργικότητας. Το παιχνίδι, η τέχνη και η επικοινωνία χτίζουν τα θεμέλια μιας ζωής μακριά από τις εξαρτήσεις.

Γιατί ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ μας, ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν παραδοσιακά παιχνίδια, χορευτικά δρώμενα, κατασκευές με πηλό, ζωγραφική, υφαντική, μουσικές εκδηλώσεις και ενημέρωση στο κοινό για τη λειτουργία των θεραπευτικών προγραμμάτων. Παράλληλα, θα λειτουργούν εκθέσεις φωτογραφίας, εικαστικών και κεραμικής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 797-662, Κεντρική Γραμματεία ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ
Κ. Θάλεια Καλοτραπέζη.

Ημερομηνία και τοποθεσία
Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Παραλία Θεσσαλονίκης από τις 19.30 ως τις 22.30

.

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!