Σεμινάρια

Επιμορφωτικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και γονείς, “Ψυχο-...παιδία” | Θέματα ανάπτυξης και προσαρμογής των παιδιών στην οικογένεια και στο σχολείο

psychologynow team

psychologynow team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 490

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 έως Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα: 18.00-19.30 στο Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης», στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Προπύλαια).


Το Τμήμα Ψυχολογίας, το Κέντρο Έρευνας και Εφαρμογών Σχολικής Ψυχολογίας, το Κέντρο Μελέτης της Οικογένειας, το Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχολογίας και το Κέντρο Ανάπτυξης της Δημιουργικότητας του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το Σεμινάριο «Ψυχο-…παιδία: Θέματα ανάπτυξης και προσαρμογής των παιδιών στην οικογένεια και στο σχολείο». Μετά την επιτυχή οργάνωσή του επί δέκα συνεχή έτη, διοργανώνουμε τον ενδέκατο κύκλο του σεμιναρίου, για εκπαιδευτικούς και γονείς. Το περιεχόμενο του ενδέκατου κύκλου αποτελεί συνέχεια της θεματικής των προηγούμενων σεμιναρίων σε θέματα μάθησης, ανάπτυξης και προσαρμογής των παιδιών και των εφήβων στο σχολείο, στην οικογένεια, στην κοινότητα και στο ευρύτερο κοινωνικό και πολιτισμικό πλαίσιο.

Η έναρξη του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2018 και η τελευταία ομιλία στις 6 Ιουνίου 2018. Το πρόγραμμα των εισηγήσεων θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης» που βρίσκεται στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Κεντρικό κτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών).

Η συνδρομή για το σεμινάριο ανέρχεται στο ποσό των 80 ευρώ και θα περιλαμβάνει: Παρακολούθηση των οκτώ εισηγήσεων, έντυπο υλικό και Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Λήξη προθεσμίας κατάθεσης συνδρομής: Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην Πρόσκληση – Πρόγραμμα του σεμιναρίου «Ψυχο-…παιδία».

Κατεβάστε το Έντυπο Εγγραφής.

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!