Σεμινάρια

Βιωματικό Σεμινάριο από το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 469

Το βιωματικό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Μαϊου 2017 και ώρες 18:00-21:00 στο Αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι (Σωρού 74).


Το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων διοργανώνουν Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας σύντροφοι σε όλες τις εποχές: Οδηγός επιβίωσης για ένα αταίριαστο ζευγάρι» την Παρασκευή 26 Μαϊου 2017 και ώρες 18:00-21:00 στο Αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι (Σωρού 74). Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ.Γιώργος Μπογδάνης, ECP, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, Οικογενειακός Θεραπευτής.   

Τι θα συνέβαινε άραγε εάν οι δύο αγαπημένοι μυθικοί πρωταγωνιστές του Αισώπου αποφάσιζαν να γίνουν σύντροφοι; Ποια τα προβλήματα που θα αντιμετώπιζαν και τι σχέση θα είχαν τα θέματά τους με εκείνα πολλών ζευγαριών, διαχρονικά αλλά και σήμερα;

Στο Βιωματικό Σεμινάριο, με αφετηρία τη Συστημική προσέγγιση και τις ιδέες του Αμερικανού θεραπευτή ζευγαριών Brent Atkinson, θα αναλύσουμε τα προβλήματα αυτής της μακραίωνης μυθικής σχέσης ανάμεσα σε δύο πολύ αγαπημένα, αλλά και τόσο διαφορετικά ζώα. Θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε πώς τα σύγχρονα ζευγάρια διαπραγματεύονται τους φόβους, τα όνειρα, τις επιθυμίες αλλά και τις υπόλοιπες καθημερινές τους ανάγκες όταν όλα μοιάζουν τόσο διαφορετικά, όσο ο τρόπος ζωής ενός Τζίτζικα και ενός Μέρμηγκα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Γενική Είσοδος: 45 ευρώ
  • Φοιτητές Μητροπολιτικού Κολλεγίου και εκπαιδευόμενοι Εργαστηρίου Ανθρώπινων Σχέσεων:

30 ευρώ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

κα Ελένη Παπαδάκη, epapadaki@mitropolitiko.edu.gr, T: 2106199891 (11:00-18:00)

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!