Σεμινάρια

Εισαγωγή στο Coaching & Το Coaching Psychology

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 791

 Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, 18:00 – 21:00, στο Athens Coaching Institute.


Περιγραφή και στόχοι:

O Χαράλαμπος Πετράς θα παρουσιάσει τους κλάδους του Coaching και της Coaching Ψυχολογίας μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης, επιστημονικά τεκμηριωμένης πρακτικής, σε ένα τρίωρο επιμορφωτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο Athens Coaching Institute, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, 18:00 – 21:00. Στη διάλεξη θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές και τεχνικές του Coaching και της Coaching Ψυχολογίας. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τον σύγχρονο ορισμό, τη σύνδεση αλλά και τις διαφορές των δύο κλάδων, τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες καθώς και τα πεδία εφαρμογής τους. Σκοπός της διάλεξης είναι η γνωριμία του κοινού με το πεδίο του επιστημονικά τεκμηριωμένου Coaching  (Evidence-basedCoaching).

Περιεχόμενα: 

  • Ιστορία και συστήματα σκέψης στο Coaching
  • Ίδρυση και εξέλιξη του κλάδου της Coaching Ψυχολογίας
  • Πώς μπορώ να γίνω Coach: Επαγγελματική εκπαίδευση και ανάπτυξη
  •  Πεδία επαγγελματικής εφαρμογής.
  • Σύγχρονες τάσεις στην έρευνα.

Βιωματικές Ασκήσεις

Εκτός από την θεωρητική παρουσίαση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αναστοχασική ομάδα και σε βιωματικές ασκήσεις στοχοθεσίας και ανάπτυξης ώστε να γνωρίσουν εσωτερικά τις βασικές αρχές του Coaching. 

Πιστοποιητικό παρακολούθησης - συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και επιμόρφωσης το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επαγγελματικής τους ανάπτυξης. 

Πετράς Χαράλαμπος, σύντομο βιογραφικό:

Ο Χαράλαμπος Πετράς σπούδασε Ανθρωπολογία, Ιστορία και Ψυχολογία, κι έχει εκπαιδευτεί στην Συστημική Ψυχοθεραπεία, τη Θεραπεία Τραύματος με την μέθοδο EMDR, το Coaching και τον Νευρο-γλωσσικό Προγραμματισμό. Είναι ιδρυτής και διευθυντής του AthensCoachingInstitute και μέλος πολλών επιστημονικών εταιριών. Εργάζεται ως Θεραπευτής, Performance Coach, εκπαιδευτής και επόπτης. Το βιβλίο του H Τέχνη του Coaching, Εισαγωγή στη Θεωρία & Πρακτική της Coaching Ψυχολογίας, κυκλοφορεί από τον όμιλο εκδόσεων  Πηγή – iwrite.gr.

Στοιχεία Διεξαγωγής:

Τόπος: Athens Coaching Institute, Λ. Κηφισίας 191, Μαρούσι. 3ος όροφος.
Ημερομηνία: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016.
Ώρα: 18:00 – 21:00.
Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ. 

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!