Δελτία Τύπου

Δράση εξοικείωσης με την αναπηρία | Δήμος Αθηναίων

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 18

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρόνοιας και Ισότητας κ. Μαρία Στρατηγάκη σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Δράση εξοικείωσης με την αναπηρία" το Σάββατο 17 Μαρτίου 9:30- 14:30 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – Νέοι Φούρνοι (Πειραιώς 100), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων για το Μάρτιο ως μήνα ενημέρωσης.


skepsoualliwspsynow

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν βιωματικές ομιλίες σε σχολεία, δράσεις ενημέρωσης και ενεργής συμμετοχής του κοινού, δράση εξοικείωσης με την αναπηρία, καλλιτεχνικά και χορευτικά δρώμενα.

Κεντρικός στόχος των δράσεων είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών όλων των ηλικιών σε θέματα αναπηρίας , η συνειδητοποίηση και κατανόηση της πραγματικότητας της κατάστασης αυτής και η ανάγκη ενεργούς συμμετοχής των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Ημερομηνία Διεξαγωγής
Σάββατο 17 Μαρτίου

Ώρα
9:30- 14:30

Είσοδος Ελεύθερη

Τοποθεσία Διεξαγωγής
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – Νέοι Φούρνοι (Πειραιώς 100)

Δείτε το Πρόγραμμα.

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!