Δελτία Τύπου

«Εξοικείωση των Φροντιστών με την Έρευνα» | ΕΠΙΟΝΗ

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!

Αναγνώσεις άρθρου: 262

Στις 13 Μαρτίου 2018 στις 10:30 η ΕΠΙΟΝΗ πραγματοποιεί Ημερίδα  με τίτλο «Εξοικείωση των Φροντιστών με την Έρευνα» στο κέντρο Νευροεπιστημών της Ακαδημίας Αθηνών. Το κέντρο βρίσκεται στην οδό Σωρανού Εφεσίου 4, Αθήνα 114-27, πίσω από το νοσοκομείο Σωτηρία. (πλησιέστερο μετρό Κατεχάκη)

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Psychologynow.gr

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν εξέχοντες επιστήμονες του χώρου της ψυχικής υγείας όπως ο Καθηγητής Ψυχιατρικής και τ.πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ψυχικής υγείας κος Γεώργιος Χριστοδούλου, ο Διευθυντής Ψυχίατρος κος Δημήτρης Κόντης, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, καθηγήτρια Α.Π.Θ. κα Μάγδα Τσολάκη, η Ψυχίατρος κα Susan Gregory, η Αλεργιολόγος με μετεκπαίδευση στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία κα Κέλλη Παναγιωτοπούλου. Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο κος Ορέστης Γιωτάκος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Ερευνήτριας Δρ. Δήμητρας Μάγκουρα, η οποία εκτός από την ενδιαφέρουσα εισήγησή της μετά το πέρας της ημερίδας θα ξεναγήσει τους συμμετέχοντες στα Εργαστήρια του Κέντρου Νευροεπιστημών της Ακαδημίας Αθηνών ώστε να αποκτήσουν μια βιωματική εμπειρία του τρόπου που γίνεται η έρευνα σε ένα από το πιο σύγχρονα ερευνητικά κέντρα στην Ευρώπη.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας, του European Brain Counsil, στα πλαίσια της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για τον εγκέφαλο.

Είσοδος δωρεάν - με δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω διεύθυνση - θέσεις περιορισμένες - θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής:

Δείτε το Πρόγραμμα της Ημερίδας.

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!