Δελτία Τύπου

Εκδήλωση - Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 156

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γαλατσίου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοεμβρίου, πραγματοποιεί εκδήλωση – δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.


eksalipsivia2

Η εκδήλωση-δράση είναι αφιερωμένη στην εναντίωση στη βία ενάντια των γυναικών, στην ενημέρωση, στην πρόληψη, στην ευαισθητοποίηση, αλλά και στην απενοχοποίηση των γυναικών και περιλαμβάνει προβολή σχετικών video και αντίστοιχο έντυπο υλικό.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 1991 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφάσισε να ανακηρύξει την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών, με σκοπό να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Η βία κατά των γυναικών δεν κάνει διαχωρισμό μεταξύ συνόρων, πολιτισμών ή οικονομικής επιφάνειας. Είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να ενημερωθείτε για ένα θέμα που αγγίζει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη.

Ημερομηνία και τοποθεσία

Tρίτη 21 Νοεμβρίου 2017/Ώρα:11.00-19.00
Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ»

Άλσος Βεϊκου, Γαλάτσι

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!