Δελτία Τύπου

Ανοιχτή Ημέρα Παρουσίασης & Ενημέρωσης των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων εκπαίδευσης | Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής

psychologynow team

psychologynow team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 120

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να μετεκπαιδευτούν και να εξειδικευτούν σε τομείς της Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας & της Ψυχοθεραπείας στην ανοιχτή ημέρα παρουσίασης & ενημέρωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης που θα ξεκινήσουν στην Θεσσαλονίκη από Νοέμβριο 2017.


Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, πιστοποιημένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης Ι από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π – Υπουργείο Παιδείας, διανύοντας την πενταετή επιτυχημένη παροχή υψηλών εκπαιδευτικών υπηρεσιών στην Θεσσαλονίκη, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να μετεκπαιδευτούν και να εξειδικευτούν σε τομείς της Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας & της Ψυχοθεραπείας στην ανοιχτή ημέρα παρουσίασης & ενημέρωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης που θα ξεκινήσουν στην Θεσσαλονίκη από Νοέμβριο 2017. Οι σπουδές στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής έχουν εντατική μορφή και ευέλικτο ωράριο για επαγγελματίες, ενώ παρέχονται ειδικές τιμές σε φοιτητές ή κατόχους κάρτας ανεργίας.

Η Διεύθυνση και το καθηγητικό προσωπικό θα είναι διαθέσιμοι για κάθε ενδιαφερόμενο το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρες 10.00 π.μ. με 7.00 μμ. για μια ατομική ενημέρωση των προγραμμάτων μετεκπαίδευσης & εξειδίκευσης της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας, Συστημικής Συμβουλευτικής, Κλινικής Ύπνωσης με εξειδίκευση στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής. Οι ενημερώσεις θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Κέντρου στην οδό Πλατεία Δημοκρατίας 1 & Λαγκαδά, Μέγαρο Εγνατία - 3ος όροφος – Θεσσαλονίκη.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί τηλεφωνικά να δηλώσει συμμετοχή στην ανοιχτή ημέρα ενημέρωσης καλώντας στο 2310 539989 ή να επισκεφτεί την σελίδα του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής www.psychotherapia.gr. Γίνονται δεκτοί και ενδιαφερόμενοι άνευ ραντεβού.

Με εκτίμηση,

Κέντρο Εφαρμοσμένης

Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!