Δελτία Τύπου

Παρουσίαση Βιβλίου: ''Λογικοθυμική Συμπεριφορική Θεραπεία''

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 242

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 12μμ, στον χώρο των εκδόσεων Αρμός, Μαυροκορδάτου 11, Αθήνα.


Πρόσκληση για Παρουσίαση Βιβλίου

Το προσεχές Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 12μμ θα λάβει χώρα η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κατσίκη με τίτλο Λογικοθυμική Συμπεριφορική Θεραπεία: Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της πρώτης και θεμελιώδους Γνωστικής Συμπεριφορικής Θεραπείας στον χώρο των εκδόσεων Αρμός, Μαυροκορδάτου 11, Αθήνα.

Κατά την παρουσίαση, θα λάβουν χώρα ομιλίες των, 

α) Δρ. Χρυσούλας Κωστογιάννη, Επιστημονικής Διευθύντριας και Επόπτριας του Ινστιτούτου Λογικοθυμικής & Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας,

β) Δρ. Μαρίας Μαλικιώση-Λοΐζου, Ομότιμης Καθηγήτριας Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,

γ) καθώς και του συγγραφέα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο αρχείο-πρόσκληση ή και να επικοινωνήσετε μαζί του στο 6972001128. 

Η παρουσία σας θα είναι χαρά και τιμή για το Ινστιτούτο Λογικοθυμικής και Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας καθώς και για τον ίδιο τον συγγραφέα.

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!