Συνέδρια

4ο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο

psychologynow team

psychologynow team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 464

Το 4ο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 – 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.


4opsychofarmaesw

Αγαπητοί συνάδελφοι,

H Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία με στόχο την κάλυψη της αναγκαιότητας για συνεχή εκπαίδευση των ψυχιάτρων στα επίκαιρα θέματα κλινικής ψυχοφαρμακολογίας, προγραμματίζει το 4ο Ψυχοφαρμακολογικό Συνέδριο, στις 15 – 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.

Ως το θεσμικό όργανο των ψυχιάτρων της χώρας, η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία αποβλέπει στη βελτίωση των θεραπευτικών δεξιοτήτων και στην ασφάλεια της φαρμακευτικής θεραπείας. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πολλοί ασθενείς δεν υποβάλλονται σε θεραπεία, και ότι η εκπαίδευση των νέων ψυχιάτρων είναι συχνά ατελής, συνίσταται αναγκαία η συνεχής εκπαιδευτική δραστηριότητα.

Στόχος μας αποτελεί η διαμόρφωση ενός επιστημονικού προγράμματος που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των νέων και καταιγιστικών εξελίξεων, καθώς πολλές θεραπευτικές ανάγκες παραμένουν ακόμη και σήμερα ανεκπλήρωτες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας στο ενδιαφέρον αυτό συνέδριο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας με την υποβολή εργασίας για προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος της

Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Δημήτριος Ν. Πλουμπίδης

 

Ο Πρόεδρος του

Κλάδου Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας

Βασίλης Αλεβίζος

 

Δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!