Συνέδρια

1ο Πολυθεματικό Επιστημονικό Συνέδριο

psychologynow team

psychologynow team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 93

Η Διοίκηση και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Γ.Ν.Α. ΚΑΤ σας προσκαλούν στο 1ο Πολυθεματικό Επιστημονικό Συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Δεκεμβρίου 2017.


polythematikoesw

Το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ είναι ένα από τα μεγαλύτερα τριτοβάθμια νοσοκομεία της Ελλάδας. Είναι γενικό νοσοκομείο, αλλά με σαφή προσανατολισμό στην ορθοπεδική και την τραυματιολογία, και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως το μεγαλύτερο ορθοπεδικό νοσοκομείο και κέντρο τραύματος στη χώρα, και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων.

Διαθέτοντας τα περισσότερα από τα συνήθη τμήματα ενός γενικού νοσοκομείου, τα οποία μαζί με την Πανεπιστημιακή ορθοπεδική κλινική, τα 6 ακόμα τμήματα ορθοπεδικής χειρουργικής/τραυματιολογίας, τα εξειδικευμένα ορθοπεδικά τμήματα και τα τμήματα όλων των υπολοίπων χειρουργικών/επεμβατικών ειδικοτήτων, συνθέτει ένα έντονα διαδραστικό διεπιστημονικό περιβάλλον.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να προβάλλει το πλούσιο επιστημονικό/ερευνητικό έργο του Γ.Ν.Α. ΚΑΤ, καθώς και τις συνεργασίες του με άλλους φορείς. Παράλληλα, να αποτελέσει ένα πρώτο βήμα στην καθιέρωσή του ως θεσμού στο Νοσοκομείο, παρακινώντας και άλλα δημόσια νοσοκομεία στη διεξαγωγή πολυθεματικών επιστημονικών εκδηλώσεων

 Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει 40 περίπου στρογγυλά τραπέζια με πλούσια θεματολογία, ειδικά κλινικά φροντιστήρια και πλήθος από ηλεκτρονικές αναρτημένες ανακοινώσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Δείτε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα.

Δείτε την Αφίσα.

Ημερομηνία

01 - 03 Δεκεμβρίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες: kat-congress2017.gr

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!