Συνέδρια

11o Συνέδριο της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας

psychologynow team

psychologynow team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 375

To συνέδριο θα διεξαχθεί 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα.


 Πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής στο 11ο Συνέδριο της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας 

1. Εγγραφή
2. Αξιολόγηση Συνεδρίου
3. Βεβαιώσεις παρακολούθησης

Εγγραφή
Η εγγραφή στο συνέδριο γίνεται µε δύο τρόπους :
• Προεγγραφή Από τις 4 Σεπτεµβρίου έως τις 4 Νοεµβρίου µε κατάθεση του ποσού της συµµετοχής : - γενική συµµετοχή, 40 ευρώ. - εκπαιδευόµενοι εταιρειών και φοιτητές, 20 ευρώ.
Για την πραγµατοποίηση της προεγγραφής θα πρέπει να καταθέσετε το αντίστοιχο ποσό στον τραπεζικό λογαριασµό της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας : iban : GR8101401940194002002000156 - Alpha Bank

Είναι απαραίτητο στα στοιχεία της κατάθεσης να αναφέρεται το ονοµατεπώνυµο και η ένδειξη : 11ο Συνέδριο. Η δυνατότητα εγγραφής µειωµένου κόστους προϋποθέτει την προσκόµιση των αντίστοιχων δικαιολογητικών κατά προτίµηση σε ηλεκτρονική µορφή, αποστέλλοντάς τα στην διεύθυνση administration@psychoanalysis.gr

Μπορεί να αποσταλεί από την Γραµµατεία των Εταιρειών των εκπαιδευοµένων σχετική βεβαίωση µε συνολική κατάσταση των ονοµάτων των συµµετεχόντων στο συνέδριο, εφ’ όσον έχει γίνει η τραπεζική συναλλαγή.

• Εγγραφή την ηµέρα του Συνεδρίου
- γενική συµµετοχή 45 ευρώ.
- φοιτητές και εκπαιδευόµενοι εταιρειών 25 ευρώ

Ειδικά για φοιτητές, η Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα προεγγραφής έως πενήντα (50) ατόµων µε το ποσό των 15 ευρώ. Για την πραγµατοποίηση αυτών των εγγραφών, οι ενδιαφερόµενοι θα πρέπει να προσέλθουν µε την φοιτητική τους ταυτότητας στα γραφεία της ΕΨΕ (Μονής Πετράκη 4, τηλ. 2107214662) από την Τετάρτη 6 Σεπτεµβρίου µέχρι την Τετάρτη 1 ή 8 Νοεµβρίου, από12.00 έως 14.00.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αξιολόγηση του Συνεδρίου της ΕΨΕ
Κατά την εγγραφή σας στο Συνέδριο θα σας δοθεί ένας αποκλειστικός κωδικός πρόσβασης µε τον οποίο µπορείτε να συµπληρώσετε ανώνυµα το ερωτηµατολόγιο αξιολόγησης των εργασιών του 11ου Συνεδρίου. Οι απόψεις σας για τις επιστηµονικές εκδηλώσεις της ΕΨΕ είναι ιδιαίτερα σηµαντικές και θα σας παρακαλούσαµε να διαθέσετε αυτόν τον χρόνο απαντώντας στα ερωτήµατα του ερωτηµατολογίου.

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης του Συνεδρίου
Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα αποσταλλούν ηλεκτρονικά µετά την συµπλήρωση του ερωτηµατολογίου αξιολόγησης.

Εισαγωγή στο θέμα του συνεδρίου

Πληροφορίες: psychoanalysis.gr

Γραφτείτε στο newsletter μας. Ελάτε στον Κόσμο της Ψυχολογίας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!