PsychologyNow Team

32o Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής. Η Επιστήμη της Στατιστικής και η συμβολή της στη βιώσιμη ανάπτυξη

32o Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής. Η Επιστήμη της Στατιστικής και η συμβολή της στη βιώσιμη ανάπτυξη

PsychologyNow Team

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί από 30 Μαḯου έως 1 Ιουνίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 30 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2019 στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.


32oSynedrioStatistikis esΤο 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής με τίτλο «Η Επιστήμη της Στατιστικής και η συμβολή της στη βιώσιμη ανάπτυξη» συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο και το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το Συνέδριο στοχεύει να αναδείξει το ρόλο της Στατιστικής στην υλοποίηση της ατζέντας για την βιώσιμη ανάπτυξη και συνακόλουθα να τονίσει το διεπιστημονικό της χαρακτήρα και το ευρύ πεδίο εφαρμογών της στατιστικής επιστήμης.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Συνέδριο αποσκοπεί στην παρουσίαση σύγχρονων μεθόδων  Μαθηματικής και Υπολογιστικής Στατιστικής για τη διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων, την ανάπτυξη μοντέλων και την εξαγωγή αποτελεσμάτων σε διάφορους τομείς άμεσα σχετιζόμενους με τη βιώσιμη ανάπτυξη, όπως η υγεία, η καινοτόμα παραγωγή, η αγορά εργασίας, ο τουρισμός, το περιβάλλον, ο αθλητισμός.

Επιπλέον, το συνέδριο αποτελεί ευκαιρία ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ ακαδημαϊκών, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών που ερευνούν και θεραπεύουν διάφορες περιοχές της στατιστικής επιστήμη.

Δείτε το Πρόγραμμα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...