PsychologyNow Team

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατροδικαστικής

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατροδικαστικής

PsychologyNow Team

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατροδικαστικής διοργανώνεται από την Ελληνική Ψυχιατροδικαστική Εταιρεία (ΕΨΔΕ) στις 30 Νοεμβρίου, 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018 στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 196.


4oPanelSynedrPsyxiatr esvΣας καλούμε να συμμετάσχετε στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατροδικαστικής, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ψυχιατροδικαστική Εταιρεία (ΕΨΔΕ) στις 30 Νοεμβρίου, 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018 στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 196, Αθήνα με την επιστημονική συνεργασία των Κλάδων Ψυχιατροδικαστικής και Βίαιων Συμπεριφορών της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

Η Ελληνική Ψυχιατροδικαστική Εταιρεία (ΕΨΔΕ) είναι η επιστημονική εταιρεία που προάγει το διάλογο, επιμορφώνει, διευκολύνει την επικοινωνία, διαμορφώνει προτάσεις και συμμετέχει στην έρευνα. Είναι τόπος συνάντησης πολλαπλών επιστημονικών πεδίων: της Ιατρικής, της Νευρολογίας, της Ψυχιατρικής, της Παιδοψυχιατρικής, της Νοσηλευτικής, της Νομικής, της Εγκληματολογίας, της Ψυχολογίας, της Ιατροδικαστικής, της Φιλοσοφίας και γενικότερα των επιστημών που ασχολούνται με την συμπεριφορά του ανθρώπου και των κοινωνικών ομάδων.

Η κατανόηση της βίαιης, επιθετικής ή παραβατικής συμπεριφοράς και η πρόληψη της επικινδυνότητας με σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα, όπως και η υγεία των κρατουμένων, η σύνδεση ψυχικής νόσου και εγκλημάτων είναι ζητήματα που μας απασχολούν όλους.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, ask the experts, και workshops από νομικούς, ιατροδικαστές, ψυχιάτρους, παιδοψυχίατρους, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εγκληματολόγους και νοσηλευτές σε ένα διαδραστικό περιβάλλον.

Η Ελληνική Ψυχιατροδικαστική Εταιρεία (ΕΨΔΕ) πιστή στο καθιερωμένο επιστημονικό ραντεβού της οργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό της Συνέδριο, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες, γνώσεις και προβληματισμούς. Η ενεργή σας συμμετοχή θα ενισχύσει το δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς και ενδιαφερόμενους επιστήμονες.

Ο Πρόεδρος του συνεδρίου
Αθανάσιος Δουζένης
Καθηγητής Ψυχιατρικής-Ψυχιατροδικαστικής
Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ
Πρόεδρος ΔΣ ΕΨΔΕ

Εγγραφή στο Συνέδριο από τον ακόλουθο σύνδεσμοhttps://era.eventsair.com/psychiatrodi/registrations/Site/Register 

Δείτε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...