PsychologyNow Team

Ημέρες Ψυχιατρικής (Days of Psychiatry) 2018

Ημέρες Ψυχιατρικής (Days of Psychiatry) 2018

PsychologyNow Team

Η επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ, στην Θεσσαλονίκη, στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2018.


DaysOfPsychiatry esΑγαπητοί Συνάδελφοι,

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην Επιστημονική Εκδήλωση «Ημέρες Ψυχιατρικής 2018» που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ, στην Θεσσαλονίκη, στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2018 και διοργανώνεται από την International Society on Neurobiology & Psychopharmacology.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας να επιτευχθεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση με έμφαση στη βασιζόμενη σε ερευνητικά δεδομένα ψυχιατρική. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχικής υγείας, με έμφαση στις ανάγκες της κοινότητας και τις διεργασίες που αφορούν την πρωτοβάθμια περίθαλψη και την παροχή υπηρεσιών υγείας. Επίσης η εκπαίδευση θα εστιάσει και στο σεβασμό και την ικανοποίηση των αναγκών τόσο των ασθενών και των οικογενειών τους όσο και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, σε ένα περιβάλλον που γίνεται όλο και πιο δύσκολο και απαιτητικό, και ταυτόχρονα εξαιρετικά περίπλοκο με την ποικιλία των δομών και των χαρακτηριστικών τους αλλά και των δεικτών ποιοτικού και οικονομικού ελέγχου που ταχύτατα φαίνεται να υιοθετούνται.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.globalevents.gr.

 

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Ν. Φουντουλάκης

Καθηγητής Ψυχιατρικής ΑΠΘ

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...