PsychologyNow Team

2ο Συνέδριο του Junior Researcher Programme της EFPSA

2ο Συνέδριο του Junior Researcher Programme της EFPSA

PsychologyNow Team
λογότυπο του συνεδρίου Junior Researcher Programme της EFPSA

Τον ερχόμενο Αύγουστο, η Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα φιλοξενήσει ένα μοναδικό εγχείρημα, δίνοντας την ευκαιρία σε φοιτητές Ψυχολογίας από όλη την Ευρώπη να γνωρίσουν τη χώρα μας, παρακολουθώντας ταυτόχρονα ένα ερευνητικό συνέδριο.


Πρόκειται για το 2ο Συνέδριο του Junior Researcher Programme της EFPSA, το οποίο ανέλαβαν να πραγματώσουν φέτος μια πρωτοβουλία 7 προπτυχιακών φοιτητών και αποφοίτων του τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με μεταδιδακτορική ερευνήτρια του ΕΚΠΑ οι οποίοι δραστηριοποιούνται εθελοντικά πάνω στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Φοιτητικών Συλλόγων Ψυχολογίας (European Federation of Psychology Students’ Associations - EFPSA).

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στις 28-31 Αυγούστου, στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Πανεπιστημιούπολη (Δήμος Ζωγράφου).

JRPConference2To JRP Conference (Συνέδριο του Προγράμματος για Νέους Ερευνητές) αποτελεί το «κλείσιμο» ενός δωδεκάμηνου ερευνητικού προγράμματος της EFPSA, κατά τη διάρκεια του οποίου 36 φοιτητές Ψυχολογίας απ’ όλη την Ευρώπη διενεργούν διαπολιτισμικές έρευνες πάνω σε έναν συγκεκριμένο κλάδο της Ψυχολογίας. Στο Συνέδριο αυτό, λοιπόν, οι συμμετέχοντες φοιτητές καλούνται να συναντηθούν και να παρουσιάσουν-συζητήσουν τις έρευνές τους. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα που φιλοξενεί αυτό το συνέδριο, το οποίο φέτος έχει θέμα “Developmental & Educational Psychology” - Αναπτυξιακή και Εκπαιδευτική Ψυχολογία.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, θα υπάρχει ανοιχτή μέρα παρουσιάσεων για φοιτητές Ψυχολογίας της χώρας μας να παρουσιάσουν τις πτυχιακές και διπλωματικές τους εργασίες!

Αν είσαι φοιτητής Ψυχολογίας και ενδιαφέρεσαι να παρουσιάσεις την πτυχιακή εργασία σου στο συνέδριο μας, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο παρακάτω email: efpsa.jrpconference2018@gmail.com.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...