PsychologyNow Team

1ο Συνέδριο Ψυχογηριατρικής

1ο Συνέδριο Ψυχογηριατρικής

PsychologyNow Team

Το 1ο Συνέδριο Ψυχογηριατρικής θα πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.


1o SYNEDRIO PSYXOGHRIATRIKHS eΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι ιδιαίτερη χαρά να προσκαλέσουμε ψυχιάτρους, νευρολόγους, γενικούς ιατρούς, ψυχολόγους, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, φοιτητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές αλλά και φαρμακολόγους και νευροεπιστήμονες, καθώς και κάθε επαγγελματία που ασχολείται με τη φροντίδα των ηλικιωμένων στο 1ο Συνέδριο Ψυχογηριατρικής με θέμα Συγκλίσεις και Προοπτικές στην Ψυχογηριατρική. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2023 και διοργανώνεται από την Ελληνική Ψυχογηριατρική Εταιρεία (ΕΨΓΕ), που είναι μέλος της Διεθνούς Ψυχογηριατρικής Εταιρείας (Ιnternational Psychogeriatric Association), σε συνεργασία με τον κλάδο Ψυχογηριατρικής της ΕΨΕ.

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου κατέβαλε κάθε προσπάθεια για τον σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου επιστημονικού προγράμματος, με κύριο στόχο την αναζήτηση μίας στέρεας και εποικοδομητικής σύνθεσης, η οποία θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες ερευνητικές πρωτοβουλίες, σε αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ηλικιωμένους με προβλήματα ψυχικής υγείας και στην εδραίωση της ψυχογηριατρικής στην καθημερινή κλινική πράξη.

Η ενεργή συμμετοχή σας κατά τις στρογγυλές τράπεζες αλλά και μέσω της παρουσίασης των επιστημονικών εργασιών σας, σε θέματα που σχετίζονται με τη Ψυχογηριατρική και την ευρύτερη διασύνδεση της Ψυχιατρικής και των Νευροεπιστημών, είναι κρίσιμη για την επιτυχία του συνεδρίου. Η υποβολή των εργασιών σας είναι ευπρόσδεκτη και η συνεισφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Ως οικοδεσπότες θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι η συμμετοχή σας επιστημονικά ανταποδοτική και ουσιαστική.

 

Με εκτίμηση
Αντώνης Μ. Πολίτης, Καθηγητής Ψυχιατρικής
Πρόεδρος Ελληνικής Ψυχογηριατρικής Εταιρίας

Επίσημη Γλώσσα Συμποσίου

Η επίσημη γλώσσα του συμποσίου είναι η ελληνική.

Κάρτες Συνέδρων

Για την πρόσβαση στις επιστημονικές συνεδρίες, απαιτείται η επίδειξη της κάρτας συνέδρων (badge). Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα παραλάβουν την κάρτα συνέδρου από τη γραμματεία του συμποσίου, η οποία θα λειτουργεί στο συνεδριακό χώρο.

Πιστοποιητικά παρακολούθησης

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά από τη γραμματεία του συμποσίου μετά τη λήξη του και αφού υποβληθεί συμπληρωμένη η σχετική φόρα αξιολόγησης. Δικαίωμα παραλαβής πιστοποιητικού παρακολούθησης έχουν μόνο όσοι έχουν παρακολουθήσει το 60% του επιστημονικού προγράμματος.

Δείτε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...