PsychologyNow Team

Από τη Χημειοθεραπεία στη Μοριακή Στόχευση

Από τη Χημειοθεραπεία στη Μοριακή Στόχευση

PsychologyNow Team

Η ένατη συνεχής συνάντηση κάτω από τον τίτλο «από τη Χημειοθεραπεία στη Μοριακή Στόχευση» πραγματοποιείται στις 3-4 Δεκεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens.


SyendrioXhmeiotherapeiaMoriakh eΣχεδόν τρεις δεκαετίες από την εισαγωγή της μοριακής στόχευσης στη θεραπευτική των κακοήθων νεοπλασμάτων και το τοπίο γίνεται ολοένα πιο σύνθετο, με τα ερωτήματα ξεπηδούν πίσω από κάθε πρόβλημα που μοιάζει να έχει απαντηθεί–ένα ασύλληπτο σε μέγεθος Fractal. Το φαινομενικό Χάος με τους δικούς του νόμους που δεν έχουν ακόμα διατυπωθεί αλλά υπήρχαν και υπάρχουν στο Αθέατο της συναρπαστικής Γνωσιακής Περιπέτειας και περιμένουν να αποκαλυφθούν.

Η επανάσταση της Μοριακής Στόχευσης αμφισβήτησε την πρωτοκαθεδρία της κυτταροτοξικής χημειοθεραπείας αν και η τελευταία παραμένει καίριος συνεκτικός κρίκος της Τέχνης του Πολέμου κατά του καρκίνου. Την τελευταία δεκαετία, η έκρηξη της Ανοσο-Ογκολογίας απαρτιώνει το αντινεοπλασματικό οπλοστάσιο, μετακινώντας το στόχαστρο της Βιολογίας από το καρκινικό κύτταρο στο μικροπεριβάλλον του.

Γεφυρώνοντας τα κενά που αναπόφευκτα αφήνει η επι μέρους και συνήθως ασυντόνιστη στόχευση μορίων και οδών προσδοκούμε να εκπορθήσουμε το αλαζονικό Τείχος της απειροστικής Ετερογένειας των κακοήθων Νεοπλασμάτων, αυτή την επιτομή της πολυπλοκότητας στη φύση. Κι εδώ οι προσδοκίες αυξάνονται καθώς τα πιο τρελά όνειρα της επιστημονικής κοινότητας φαίνεται «να λαβαίνουν εκδίκηση».

Η ένατη συνεχής συνάντηση κάτω από τον τίτλο «από τη Χημειοθεραπεία στη Μοριακή Στόχευση» πραγματοποιείται στις 3-4 Δεκεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens πάνω στην ακμή του τετάρτου κύματος του Μεγάλου Λοιμού του εικοστού πρώτου αιώνα.

Ελπίζουμε να μην αναποδογυρίσει το σκάφος των προσδοκιών μας και να μπορέσουμε να συναντηθούμε ξανά για να συζητήσουμε τα πιο επίκαιρα θέματα της εξελισσόμενης συναρπαστικής περιπέτειας από την «Προϊστορία» της Χημειοθεραπείας στην «Ιστορία» της Μοριακής Στόχευσης.

 

Δείτε το Πρόγραμμα

http://www.cancerupdates.gr 

email: info@cancerupdates.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...