PsychologyNow Team

1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο: «Σεξουαλικότητα & Ιατρική»

1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο: «Σεξουαλικότητα & Ιατρική»

PsychologyNow Team

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 10 - 11 Σεπτεμβρίου 2021.

Χορηγός Επικοινωνίας: PsychologyNow.gr


SeksoualIatrikhSynedrio eΜήνυμα Επιτροπής

Με γνώμονα την ανάπτυξη και την υποστήριξη επιστημονικών μεθόδων για τη διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία καταστάσεων που επηρεάζουν την ανθρώπινη σεξουαλική λειτουργία, η Ελληνική Εταιρεία Σεξολογίας και Διαφυλικών Σχέσεων σας προσκαλεί στο 1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Σεξουαλικότητα & Ιατρική» που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 10 - 11 Σεπτεμβρίου 2021.

Το συνέδριο σκοπεύει στην προώθηση, την ενθάρρυνση και την υποστήριξη των υψηλότερων προτύπων της πρακτικής, της έρευνας, της εκπαίδευσης και της ηθικής στη μελέτη της ανατομίας, φυσιολογίας, παθοφυσιολογίας, καθώς και των κοινωνικών και ψυχολογικών διαστάσεων της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και των διαπροσωπικών σχέσεων.

Η Εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία μιας ολιστικής προσέγγισης για την κατανόηση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και των προβλημάτων της και ενθαρρύνει την έρευνα σε όλες τις πτυχές της. Στο συνέδριο θα παραστούν και θα παρουσιάσουν ειδικοί από τους χώρους της ψυχιατρικής, νευρολογίας, ουρολογίας, γυναικολογίας, ενδοκρινολογίας, ψυχολογίας, καθώς και άλλοι ειδικοί σε θέματα ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμβάλλετε με το ενδιαφέρον σας και τις εμπεριστατωμένες εργασίες σας, στην επιτυχία αυτού του συνεδρίου.

Ορέστης Γιωτάκος, Ψυχίατρος
εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ψυχίατρος
εκ μέρους της Επιστημονικής Επιτροπής

 

 

 

Επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο συνδέεστε ζωντανά στο συνέδριο:

https://us06web.zoom.us/j/86901994772?pwd=ckZvMWNUOFMzYlhla21XVXZLZm5Udz09
 
Το παραπάνω link θα είναι ενεργό από την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 09:00 π.μ. έως το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 18:30 μ.μ.
Σε περίπτωση που δε συνδεθείτε αυτόματα, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω κωδικούς: Webinar ID:  869 0199 4772 Passcode:  202225

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ: 20€ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ 10€

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣhttps://www.medcongress.gr/forma-eggrafis/

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, Πηνελόπη Γερμενή, 6982820442

Δείτε το Πρόγραμμα.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...