Διαδικτυακή Ομαδική Θεραπεία Gestalt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

«Μοιρασμένη λύπη, μισή λύπη. Μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά» – Λαϊκή Παροιμία

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε έρθει αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία έχει παλινδρομήσει σε θέσεις αδυναμίας/θύματος πολλούς από εμάς, έχει ενεργοποιήσει πρωτόγονα αντανακλαστικά επιβίωσης σε άλλους και έχει φέρει στην επιφάνεια δύσκολες και άσχημες πλευρές του εαυτού μας…

Ειδικά τώρα είναι ακόμα πιο καίρια η ανάγκη για αυτοενθύμηση, όπως και για μοίρασμα και επαφή σε έναν χώρο -έστω και διαδικτυακό- όπου να μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα. Έναν ασφαλή χώρο όπου μπορούμε να επιτρέψουμε να ακούσουμε το σώμα και τα συναισθήματά μας, να αντιληφθούμε ξεκάθαρα τι μας συμβαίνει, πού βρισκόμαστε και τι θέλουμε πραγματικά όπως και τους διάφορους τρόπους που αποφεύγουμε την αλήθεια μας και ματαιώνουμε τον εαυτό μας.

Έτσι λοιπόν ξεκινάμε πάλι φέτος ένα ταξίδι επιστροφής στον εαυτό, με αφετηρία την παρουσία στο εδώ και τώρα και με συνοδοιπόρους τους άλλους. Σύμμαχός μας είναι η επαφή με την πραγματικότητα, έτσι όπως είναι, χωρίς τρομολαγνεία, χωρίς στρουθοκαμηλισμό, χωρίς φτιασιδώματα. Κατά συνέπεια, η σύνδεση με τον αυθεντικό μας εαυτό και οι αληθινές αλληλεπιδράσεις με τους άλλους μπορούν να μας αφυπνίσουν και να μας ενδυναμώσουν για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, μέσα και έξω.

Η ομάδα θα συναντιέται διαδικτυακά κάθε βδομάδα για 2 ώρες και θα παραμείνει ανοιχτή για καινούργιες συμμετοχές για κάποιο διάστημα από την έναρξή της. Για δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον συντονιστή.

Βιογραφικό Συντονιστή

Ο Δημήτρης Τζαχάνης έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία Gestalt από το Gestalt Institute of San Francisco και τώρα ανήκει στο εκπαιδευτικό προσωπικό του ινστιτούτου. Έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία (BA) στο Καντέρμπουρι της Αγγλίας και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχανάλυση (MA) στο Λονδίνο. Είναι επίσης τελειόφοιτος Σωματικός Ψυχοθεραπευτής του ΕΙΝΑ (Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης του Χαρακτήρα).

Επιπλέον εκπαιδεύτηκε στη θεραπεία τραύματος και μετατραυματικής διαταραχής (PTSD), στη διαχείριση και θεραπεία πένθους και στη θεραπεία του εσωτερικού παιδιού. Εμπνέεται ιδιαίτερα από την υπερπροσωπική ψυχοθεραπευτική φιλοσοφία και στην προσέγγισή του ενσωματώνει στοιχεία από διαφορετικές θεραπευτικές προσεγγίσεις. Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά ατομικά και με ομάδες, σχεδιάζει και συντονίζει θεραπευτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τηλ. 2155209533 Κιν. 6974789554
Email: gestaltnetworkgreece@gmail.com
Ιστοσελίδα: https://gestaltnetworkgreece.com/
FB: Gestalt Institute of San Francisco - Greece

Επικοινωνία με Φορέα

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...