Εκπαίδευση συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού & σταδιοδρομίας στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη σύγχρονων παρεμβάσεων με την αξιοποίηση αφηγηματικών και αναστοχαστικών τεχνικών

EkpaideuSymvProsanatol esI. Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα

Συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού & σταδιοδρομίας, εργαζόμενους στον τομέα της εκπαίδευσης εφήβων και ενηλίκων ή/και με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ή/και στο χώρο της ψυχικής υγείας, που ενδιαφέρονται να ειδικευθούν σε νέες προσεγγίσεις, να τις αξιοποιήσουν στο χώρο εργασίας τους και να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

II. Προϋποθέσεις & απαιτούμενα τυπικά προσόντα συμμετεχόντων

• Να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό ή κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών συναφών αντικειμένων ή να είναι κάτοχοι επιμόρφωσης στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα άνω των 100 ωρών.

• Για την επιτυχή παρακολούθηση και ολοκλήρωση του προγράμματος απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο και βασικές γνώσεις χειρισμού υπολογιστή.

IV. Ημερομηνία Έναρξης, Διάρκεια, Δομή

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινά την Τρίτη, 12η Μαρτίου 2019 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 14η Ιουνίου 2019. Μεσολαβεί ένα κενό διάστημα δύο εβδομάδων από 22.04.2019 έως 4.05.2019.

Όλες οι δια ζώσης συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Φιλοσοφική Σχολή στην Πανεπιστημιόπολη Ζωγράφου, Παρασκευή από ώρα 17.00 έως 21.00 (4 ώρες) και Σάββατο από ώρα 9.30 έως 15.30 (6 ώρες) σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν με την έναρξη του προγράμματος.

VII. Αίτηση συμμετοχής

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται την 1η Μαρτίου 2019. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων που μπορούν να δεχθούν οι δια ζώσης συναντήσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές. Τυχόντες υπεράριθμοι αιτούντες που δεν θα υπαχθούν στον τρέχοντα εκπαιδευτικό κύκλο θα έχουν προτεραιότητα συμμετοχής στον επόμενο κύκλο του προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα αίτησης συμμετοχής του προγράμματος, στη διεύθυνση: https://goo.gl/forms/liMfuu6OHdnI5j5z2

Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη
Καθηγήτρια Μαρία Ζωή Φουντοπούλου

Επιστημονική Υπεύθυνη
Επ. Καθηγήτρια Κατερίνα Αργυροπούλου

Δείτε το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης.

Επικοινωνία με Φορέα

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.

Please let us know your name.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Άκυρη καταχώρηση
Please let us know your message.
Invalid Input

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...