Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης Ενηλίκων

Γιατί ομάδα;

Ολόκληρη η ζωή μας είναι δομημένη σε μικρότερες ή μεγαλύτερες ομάδες, όπως η οικογένεια η παρέα, οι ομάδες εργασίας. Είναι στη φύση του ανθρώπου να δημιουργεί οργανωμένες ομάδες, μέσα από τις οποίες επιτυγχάνει την ολοκλήρωσή του. ιδιαίτερα σε εποχές συναισθηματικής αποξένωσης και μοναξιάς οι άνθρωποι περισσότερο από ποτέ έχουν ανάγκη από ουσιαστικές σχέσεις και γνήσια επικοινωνία, που προκύπτουν μέσα από τη συμμετοχή σε ομάδα.

Η βαθύτερη κατανόηση των αναγκών από το Σύμβουλο, μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης, εχεμύθειας και αποδοχής, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της ομάδας να μάθουν να συνυπάρχουν και να αλληλεπιδρούν, αποκτώντας παράλληλα βαθύτερη γνώση του εαυτού τους. Στο σύνολό της η ομάδα παρέχει υποστήριξη και δύναμη, ενώ μέσα από την ανατροφοδότηση και την ανταπόκρισή τους, τα υπόλοιπα μέλη μας δίνουν τη δυνατότητα μιας διαφορετικής οπτικής καθώς και το αίσθημα ότι μοιραζόμαστε ουσιαστικά τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις δυσκολίες μας.

Οι συναντήσεις
Πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα (κάθε δεύτερη Τετάρτη 20.00 – 22.00), με διάρκεια 2 ωρών και συντονίζονται από Ψυχολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

Συντονίστριες
Στέλλα Μουδάτσου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας                     Τατιάνα Μπαγιάι, Ψυχολόγος

κιν: 6937 372 726                                                                                  κιν: 6934 285 432

Επικοινωνία με Φορέα

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...