Το σεμινάριο ευαισθητοποίησης στη Σωματική Προσέγγιση του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, διάρκειας 30 ωρών, απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους τμημάτων Ψυχολογίας, Ψυχιατρικής, Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Εστιάζει στη θεωρητική και βιωματική παρουσίαση δύο βασικών θεματικών που άπτονται του αντικειμένου της Σωματικής προσέγγισης και της εφαρμογής της στη Συμβουλευτική διαδικασία.


Θεματικές Σεμιναρίου:

Νευροφυτοθεραπεία: Οι σωματικές τεχνικές της στην υπηρεσία των ατομικών συνεδριών και των ομάδων.

Το συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, υπεύθυνο για την ισορροπία και την ροή της ενέργειας, μέσα στη συνεδρία και η επίδρασή του στη «θεραπευτική» σχέση. Το Σεμινάριο παρουσιάζει την σωματική συμβουλευτική, μέσα από έναν θεωρητικό και βιωματικό τρόπο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν τα κατάλληλα νευρομυϊκά actings.

Τα συμπτώματα ως αγγελιοφόροι:  Η σύνδεση ανάμεσα στο stress και τα ψυχοσωματικά προβλήματα.

Το σώμα λειτουργεί ως μέσον για να αντιμετωπιστεί το στρες. Θα παρουσιαστεί πώς η έννοια της «ενέργειας» βοηθά στην κατανόηση  της σχέσης ανάμεσα στο σώμα, τον νου, το πνεύμα και τα συναισθήματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το στρες. Το Σεμινάριο αποτελεί μια ευκαιρία να προσεγγίσουμε τη βασική μεθοδολογία της Σωματικής Συμβουλευτική αναφορικά με το στρες, καθώς και να εξασκηθούμε στις βιωματικές ασκήσεις της βιοενεργειακής ανάλυσης, ειδικές της σωματικής- σχεσιακής προσέγγισης.

Διεξαγωγή Σεμιναρίου:

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δύο φορές μέσα στο ακαδημαϊκό έτος, θα γίνει δηλαδή η 1η και η 2η παρουσίαση του Σεμιναρίου. Κάθε παρουσίαση του Σεμιναρίου διαρκεί 30 ώρες και πραγματοποιείται σε δύο Σαββατοκύριακα, με ωράριο 10.00- 17.30, στις παρακάτω ημερομηνίες:

1η παρουσίαση Σεμιναρίου: 19 & 20/1/19 και 17 & 18/2/19

2η παρουσίαση Σεμιναρίου: 2 & 3/3/19 και 6 & 7/4/19

Δίδακτρα Σεμιναρίου:Το κόστος του Σεμιναρίου ανέρχεται στα 250 ευρώ για σπουδαστές/ανέργους και 270 ευρώ για ιδιώτες

Τρόπος πληρωμής: Η καταβολή του κόστους συμμετοχής γίνεται εφάπαξ ή σε 2 μηνιαίες δόσεις σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Διαδικασία εγγραφής:

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8219210 ή με e-mail: [email protected]

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...