PsychologyNow Team

Locked but NOT down || Dynamic Equilibrium System

Locked but NOT down || Dynamic Equilibrium System

PsychologyNow Team

H meta-μόρφωση είναι μια διαδικασία που έχει Σκοτάδι και Φως, Πόνο και Χαρά, Αβεβαιότητα και Εμπιστοσύνη. Είναι δίπολο.


LOCKEDDynamicDown f

Διανύουμε μια ιδιαίτερη εποχή που δεν ξέρουμε πότε και πώς θα τελειώσει, ποιες θα είναι οι συνέπειές της (οικονομικές, ψυχολογικές, συναισθηματικές, νοητικές κτλ) και αυτό μας οδηγεί στην Αβεβαιότητα.

Όμως, αυτό που έχουμε είναι ο χρόνος να δούμε τα πράγματα από άλλες οπτικές (New Life Perspectives): θα χάσουμε ή θα κερδίσουμε χρόνο; Θα μετα-μορφωθούμε ή θα παραμείνουμε ίδιοι;

Μια δυνατή και ήρεμη εσωτερική φωνή δεν γίνεται να σταματήσει επειδή υπάρχει η καραντίνα. Για να αρχίσουμε ή να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την δυνατή εσωτερική φωνή χρειάζεται να ξέρουμε ποιοι είμαστε, τι θέλουμε πραγματικά, ποιος είναι ο σκοπός μας.

Με το NLP μαθαίνουμε να μας ακούμε, να μας βλέπουμε, να μας νιώθουμε από μέσα προς τα έξω. Μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τον λόγο ενδυναμωτικά για εμάς τους ίδιους και τους άλλους. Κατανοούμε ποια είναι αυτά τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα (προγράμματα) που "τρέχουν" χωρίς να είμαστε συνειδητοί και υπονομεύουν την ευημερία, την ηρεμία και την επιτυχία μας.

Παρακολουθήστε ζωντανά το live event μας την Τετάρτη 18/11 στις 20.00 με τους εκπαιδευτές της DES Νίκο Φραγκιά, Βάσια Μανίκα και Μυρτώ Ραφτοπούλου.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...