PsychologyNow Team

35η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

35η Πανελλήνια Εκπαιδευτική Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

PsychologyNow Team

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στo Βόλο στο Ξενοδοχείο «VALIS RESORT HOTEL» από Παρασκευή απόγευμα και θα ολοκληρωθεί Κυριακή μεσημέρι, 22-24 Νοεμβρίου 2019.


Ανακοίνωση

Προς τους Ειδικευόμενους Ψυχιάτρους της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Αγαπητά Μέλη,
Όπως ήδη γνωρίζετε μια από τις κύριες δραστηριότητες της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας είναι η Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση, ιδιαιτέρως των Ειδικευομένων Ψυχιάτρων, δηλαδή η συνέχιση του θεσμού των Πανελληνίων Διημερίδων ως συμπληρωματική εκπαίδευση, κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής σας.

Μετά από συνεργασία μας με την Ένωση Ειδικευομένων Ψυχιάτρων της Εταιρείας μας, διοργανώνουμε την επόμενη 35η Πανελλήνια Διημερίδα Ειδικευομένων Ψυχιάτρων, η οποία θα γίνει στo Βόλο στο Ξενοδοχείο «VALIS RESORT HOTEL» από Παρασκευή απόγευμα και θα ολοκληρωθεί Κυριακή μεσημέρι, 22-24 Νοεμβρίου 2019, με θέμα «Επίκαιρα θέματα Ψυχικής Υγείας των Ηλικιωμένων» με την επιστημονική συνεργασία του Καθηγητού Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ κ. Α. Πολίτη.

Η διοργάνωση αυτή υλοποιείται μετά από πρωτοβουλία τόσο του Δ.Σ. της ΕΨΕ και των συνεργατών που διαθέτει, όσο και του Δ.Σ. της ΕΕΕΨ.

Έτσι η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία θα επιχορηγήσει την εκπαιδευτική αυτή δραστηριότητα στα μέλη της, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και θα παρέχει:

α) δωρεάν συμμετοχή στη Διημερίδα και
β) δωρεάν διαμονή των συμμετεχόντων για δύο βράδια σε δίκλινο δωμάτιο με χρήση δύο ειδικευομένων.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Διημερίδα θα έχουν όλα τα δόκιμα μέλη της ΕΨΕ.

Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής, με προϋπόθεση την παρακολούθηση τουλάχιστον του 60% του προγράμματος.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούνται όπως αποστείλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο e-mail psych@psych.gr υπόψιν κ. Ε. Γκρέτσα Υπεύθυνη Διοργάνωσης μέχρι 20 Οκτωβρίου 2019, αναγράφοντας τα στοιχεία τους, δηλ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση και έτος ειδικότητας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι και η παρούσα Διημερίδα όπως και οι προηγούμενες θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και επωφελής για τους συμμετέχοντες που θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.
Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα της Διημερίδας.

Από τους Υπευθύνους Εκπαίδευσης της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας
Β. Μποζίκας
Γ. Χριστοδούλου
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιάτρων

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...