PsychologyNow Team

Εκπαιδευτικό Τριήμερο: Αφηγηματική θεραπεία με ζευγάρια και οικογένειες

Εκπαιδευτικό Τριήμερο: Αφηγηματική θεραπεία με ζευγάρια και οικογένειες

PsychologyNow Team

Οι Jill Freedman & Gene Combs, διεθνούς αναγνώρισης αφηγηματικοί θεραπευτές και εκπαιδευτές για το εκπαιδευτικό τριήμερο ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ με θέμα: «ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ: Βοηθώντας τα ΖΕΥΓΑΡΙΑ & τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ να είναι σύμμαχοι στην αντιμετώπιση των προβλημάτων».


Η Jill Freedman & o Gene Combs στην Ελλάδα.

Οι διάσημοι παγκοσμίως πρωτεργάτες της Αφηγηματικής Θεραπείας, από τους πρώτους μαθητές και συνεργάτες του Michael White και συγγραφείς βασικών εγχειριδίων για την Αφηγηματική Θεραπεία, στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Μαΐου. (ανοιχτή δωρεάν εκδήλωση + εκπαιδευτικό σεμινάριο).

Ανοιχτή στο κοινό εκδήλωση
Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, 7.00 – 9.30 μ.μ. ,
Ξενοδοχείο «MEDITERRANEAN PALACE», Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη (κέντρο)

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
Σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου 2019
Κέντρο Biennestar, Βασ.Όλγας 181, Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες:
www.narrativetherapy.gr,
6955-103581, narrativetherapygr@gmail.com

Σύντομο Βιογραφικό

Οι Jill Freedman & Gene Combs, διεθνούς αναγνώρισης αφηγηματικοί θεραπευτές και εκπαιδευτές, είναι από τους πρώτους συνεργάτες του Michael White και του David Epston. Έχουν μάλιστα συγγράψει και το πρώτο πλήρες εγχειρίδιο αφηγηματικής θεραπείας (ανάμεσα σε πολλά άλλα βιβλία, κεφάλαια βιβλία και επιστημονικά άρθρα).

Έχουν τιμηθεί με το Βραβείο Καινοτόμας Συμβολής στην Οικογενειακή Θεραπεία από την Αμερικανική Ακαδημία Οικογενειακής Θεραπείας το 2009 και είναι επιστημονικοί συνεργάτες του Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, του Πανεπιστημίου του Σικάγου και του Ινστιτούτου ΤΑΟΣ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...