PsychologyNow Team

Θεραπευτικό αγρόκτημα και Αυτισμός - Σύγχρονοι τρόποι εκπαίδευσης και προσαρμοσμένης εργασίας για άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές

Θεραπευτικό αγρόκτημα και Αυτισμός - Σύγχρονοι τρόποι εκπαίδευσης και προσαρμοσμένης εργασίας για άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές

PsychologyNow Team

Ημερίδα από το σωματείο «ΓΗ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΣ».


Το σωματείο Γη Θεραπαινίς διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Θεραπευτικό αγρόκτημα και Αυτισμός - Σύγχρονοι τρόποι εκπαίδευσης και προσαρμοσμένης εργασίας για άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές».

Συμμετέχουν με ομιλίες-παρουσιάσεις:
Ειδικοί εκπαιδευτές, Γεωπόνοι,Ψυχολόγοι, Οργανώσεις, Εναλλακτικοί θεραπευτές, Καλλιεργητές, Οικοκοινότητες.Με βιωματικό εργαστήρι φύτευσης για μικρούς και μεγάλους κηπουρούς και θεατρική αφήγηση παραμυθιού!

Η Γη Θεραπαινίς είναι μη κερδοσκοπικό και φιλανθρωπικό σωματείο που αποτελείται από γονείς και φίλους ατόμων με αναπτυξιακές διαταραχές..

Σκοπός του σωματείου είναι η δημιουργία ενός πρότυπου θεραπευτικού αγροκτήματος εντός Αττικής,όπου ενήλικα άτομα με αυτισμό θα εκπαιδεύονται και θα εργάζονται σε τομείς που έχουν σχέση με την γη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Βιώσιμη Ευρώπη για Όλους.

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πληροφορίες: githerapainis.blogspot.com
Ημερομηνία: Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα:11.00π.μ
Τοποθεσία: Πολυχώρος Myrtillo, Ευσταθίου Λάμψα και Τριφυλίας (Πάρκο ΚΑΠΑΨ), Αθήνα

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...