PsychologyNow Team

Παγκόσμια Ημέρα Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας | Livestream

Παγκόσμια Ημέρα Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας | Livestream

PsychologyNow Team

Στις 7 Απριλίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (World CBT Day), την ίδια μέρα που γιορτάζουμε και την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day) όπως αυτή θεσπίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.


Η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί μια υπενθύμιση για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, πρόληψη, αντιμετώπιση αλλά και εκπαίδευση σε ό,τι αφορά την ψυχική μας υγεία, καθώς και την αποτελεσματικότητα της Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΓΣΨ).

Η Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία θεωρείται όχι μόνο η ταχύτερα αναπτυσσόμενη, αλλά και η ευρύτερα μελετημένη μορφή ψυχοθεραπείας σήμερα, με αποτέλεσμα να αποτελεί μια από τις πλέον αποτελεσματικές μορφές ψυχοθεραπείας σε μια μεγάλη ποικιλία ψυχικών διαταραχών και προβλημάτων.

Η Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΓΣΨ) γιορτάζει μαζί σας αυτή την ημέρα, μέσα από μια σειρά ομιλιών και διαλέξεων που αφορούν την ψυχοθεραπεία και με προσκεκλημένη ομιλήτρια την Πρόεδρο της European Association for Behavioural and Cognitive Therapy (EABCT), Katy Grazebrook.

Για τη λήψη βεβαίωσης παρακολούθησης, είναι απαραίτητη η προεγγραφή μέσω της πλατφόρμας Eventbrite: www.eventbrite.com

𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱 𝗖𝗕𝗧 𝗗𝗮𝘆!
Let’s spread the message📢

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...