PsychologyNow Team

Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία των Παιδιών και των Εφήβων

Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία των Παιδιών και των Εφήβων

PsychologyNow Team

Η ομάδα της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων σάς προσκαλεί σε ολοήμερο συνέδριο για μια συζήτηση σχετικά με το όραμα, το έργο και τη μελλοντική κατεύθυνση του προγράμματος.


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
Ώρα Έναρξης: 10:00 π.μ.
Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Φάρος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Το συνέδριο προσβλέπει στην ανοιχτή παρουσίαση του προγράμματος προς την ευρύτερη κοινότητα επαγγελματιών ψυχικής υγείας και ψυχοκοινωνικής στήριξης παιδιών και εφήβων στη χωρα, καθώς και στην παρουσίαση και συζήτηση των πρώτων ευρημάτων από την ευρεία έρευνα που εκπονείται με στόχο την αποτύπωση του πεδίου παιδικής και εφηβικής ψυχικής υγείας και των αναδυόμενων αναγκών. Τo συνέδριο θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και ομιλίες από τον Δρ. Harold Koplewicz, Ιδρυτικό Πρόεδρο και Ιατρικό Διευθυντή του Child Mind Institute, εκπροσώπους της Ελληνικής Πολιτείας, καθώς και ερευνητές και επαγγελματίες από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο. Το κλείσιμο του συνεδρίου θα γίνει από τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέα Δρακόπουλο.

Η Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων υλοποιείται στο πλαίσιο της διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), η οποία περιλαμβάνει έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των $750 εκατομμυρίων, και υλοποιείται σε συνεργασία με το Child Mind Institute και φορείς και επαγγελματίες του εθνικού συστήματος υγείας, με τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων
camhi.gr

Περισσότερες πληροφορίες για την Πρωτοβουλία για την Υγεία του ΙΣΝ
snfhi.org

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...