PsychologyNow Team

Ιστοδιάλεξη Κλάδου Θετικής Ψυχολογίας: Το νοιάξιμο δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα

Ιστοδιάλεξη Κλάδου Θετικής Ψυχολογίας: Το νοιάξιμο δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα

PsychologyNow Team

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Zoom την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 19.30.


Το νοιάξιμο δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα: Πώς η σύνδεση με συμπονετικές αξίες ωφελεί εσάς και τον κόσμο σας.

Εισηγήτρια: Marilyn Fitzpatrick, PhD, Professor Emerita

Σε αυτήν την ομιλία, η καθηγήτρια Marilyn Fitzpatrick, θα συζητήσει πώς η εκδήλωση συμπόνιας κάνει την προσωπική μας ζωή πλουσιότερη και πώς αυτά που θεωρούμε μικρές ενέργειες μπορούν να συμβάλουν σημαντικά σε έναν καλύτερο κόσμο. Παρουσιάζοντας ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που αφιερώνουν λίγο από τον χρόνο και την ενέργειά τους για να βοηθήσουν άλλους, η Μέριλιν θα τονίσει την προσωπική ικανοποίηση που αναφέρουν αυτά τα άτομα και τις αλυσιδωτές επιδράσεις των προσπαθειών τους.

Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο θα έχουν την ευκαιρία να προσδιορίσουν μια σειρά από τις προσωπικές τους στοργικές αξίες, να εξετάσουν τους τρόπους με τους οποίους τις εφαρμόζουν στο παρόν και να επεκτείνουν τον αντίκτυπο των πράξεών τους με απλούς τρόπους.

ΒΙΟ
Η Marilyn Fitzpatrick είναι Επίτιμη Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο McGill όπου για πολλά χρόνια διετέλεσε Διευθύντρια του Προγράμματος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας. Η Marilyn εγκαινίασε πρόσφατα το @hero_nextdoor στο Instagram με μια διεθνή ομάδα ψυχολόγων. Αυτήν τη στιγμή γράφει ένα βιβλίο για το πώς να εντοπίζετε και να χρησιμοποιείτε τις αξίες για να δημιουργήσετε βαθύτερες και πιο ουσιαστικές ζωές.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Link: https://mcgill.zoom.us/j/86548706550...
Passcode: 167922

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...