PsychologyNow Team

ProGender-Διαδικτυακή διάλεξη: «Gender in pandemic and post-crisis Governance»

ProGender-Διαδικτυακή διάλεξη: «Gender in pandemic and post-crisis Governance»

PsychologyNow Team

Το Εργαστήριο Σπουδών Φύλου του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου ως συντονιστής φορέας υλοποίησης του έργου «ProGender: A Digital Hub on Gender, the Covid-19 Crisis and its Aftermath», σας προσκαλεί στην 5η διαδικτυακή διάλεξη με τίτλο «Gender in pandemic and post-crisis Governance», τη Δευτέρα 14-6-2021 και ώρα 18:00μμ-19:30μμ (ώρα Ελλάδος).


ProGenderDiadiktyakhDialeksh e
Στη διάλεξη θα υπάρξει χαιρετισμός και εισαγωγική ομιλία από την Καθ. Χριστίνα Κουλούρη, Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Κεντρική ομιλήτρια:

Δρ. Άννα Καραμάνου, πρώην Ευρωβουλεύτρια, Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων (FEMM).

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Μαρία Στρατηγάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικών Πανεπιστημιακών (ΕΛ.Ε.ΓΥ.Π.).

Θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας zoom στον ακόλουθο σύνδεσμο:Παράλληλα θα υπάρχει live αναμετάδοση στο Facebook @ProGenderproject https://www.facebook.com/ProGenderproject

Το έργο ProGender έχει διάρκεια 18 μήνες και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Διμερών Σχέσεων του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου της περιόδου 2014-2021 (ΧΜ ΕΟΧ 2014– 2021) που υπάγεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

 

 

 

 

 

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...