Super User

Διαγωνισμός υποτροφιών από το Mediterranean Professional Studies

Διαγωνισμός υποτροφιών από το Mediterranean Professional Studies

Πιστό στη δέσμευσή του να προσφέρει ολοκληρωμένη και αποτελεσματική επαγγελματική κατάρτιση το Mediterranean Professional Studies, το αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΞΥΝΗ, δίνει την ευκαιρία σε 6 τυχερούς να κερδίσουν υποτροφίες για πιστοποιημένα προγράμματα εξειδίκευσης στον Τομέα Συμβουλευτικής και στον Τομέα Ειδικής Αγωγής.

 

Πιο συγκεκριμένα, το Mediterranean Professional Studies καλεί τους ενδιαφερόμενους κάθε ηλικίας να πάρουν μέρος σε μεγάλο Διαγωνισμό από τις 2 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2015, είτε συμπληρώνοντας το Δελτίο συμμετοχής που θα βρουν στο κεντρικό κατάστημα της Αλυσίδας Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24, Αθήνα, είτε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στη σελίδα του Mediterranean Professional Studies στο Facebook

(https://www.facebook.com/mediterraneanprofessional?fref=ts) .

 

Ένας τυχερός θα κερδίσει 1 υποτροφία 100% και 5 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 υποτροφία 50% στο πρόγραμμα της αρεσκείας τους επιλέγοντας ανάμεσα από τα εξής: 

 

  • Σύγχρονες εφαρμογές Ειδικής Αγωγής
  • Συνθετική Συμβουλευτική
  • Συμβουλευτική: Θεωρία και Πράξη
  • Συμβουλευτική & Ψυχολογία

 

Ο τομέας Συμβουλευτικής του MPS προσφέρει σύγχρονα πιστοποιημένα επαγγελματικά προγράμματα σπουδών στη Συμβουλευτική και Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική Σχέσεων, τη Συμβουλευτική Καριέρας, τη Συνθετική Συμβουλευτική και τη Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Θεραπεία (CBT). Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις προϋποθέσεις για ένταξη των αποφοίτων στην Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής και στο European Association for Counselling (EAC).

 

Ο Τομέας Ειδικής Αγωγής προσφέρει προγράμματα σπουδών στις Σύγχρονες Εφαρμογές της Ειδικής Αγωγής, τις Μαθησιακές Δυσκολίες και το Θεατρικό Παιχνίδι. Επιπλέον, σε αποκλειστική συνεργασία με την ISON Psychometrica προσφέρει εκπαίδευση και πιστοποίηση στα πλέον έγκυρα και αξιόπιστα κλινικά εργαλεία όπως MMPI-2, DSM V, BAI, BDI, PDQ 4, BFQ2, 16PF, TOM, E-MELLON, JOB 1.

 

H κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Κολλεγίου (www.medcollege.edu.gr).

 

Οι όροι του διαγωνισμού βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Κολλεγίου. 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...