Dynamic Equilibrium System

NLP Practitioner Certification στα Χανιά

NLP Practitioner Certification στα Χανιά

Dynamic Equilibrium System

NLP Practitioner Certification στα Χανιά

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τη Διεθνή Ένωση Εκπαιδευτών Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (International NLP Trainers Association - INLPTA).

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι ένας μοναδικός συνδυασμός νευρολογίας, γλωσσολογίας και προγραμματισμού, των τριών πιο ισχυρών συστατικών που συμβάλλουν στη δημιουργία της ανθρώπινης εμπειρίας. Είναι η επιστήμη της πρακτικής τέχνης του πώς μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους που εστιάζουν στο τι πρέπει να αλλάξουμε.

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα σας εκπαιδεύσουμε πώς να επαναπρογραμματίζετε το μυαλό σας ώστε να σπάτε ή να ανακατευθύνετε αυτά τα μοτίβα που σας μπλοκάρουν και σας εμποδίζουν να πετύχετε τους στόχους σας, τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Ερχόμαστε σε επαφή με τον εξωτερικό κόσμο μέσα από τις αισθήσεις μας. Η νευρολογία χρησιμοποιεί αυτά τα ερεθίσματα και τα παρουσιάζει σε εμάς με «εσωτερικές αναπαραστάσεις». Αυτές διαμορφώνουν την Υποκειμενική Εμπειρία μας. Επομένως, ο εσωτερικός μας κόσμος αποτελείται από εικόνες που βλέπουμε με τα μάτια του μυαλού μας.

Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσουμε είναι ότι η εμπειρία μας δημιουργείται από συνδυασμούς αυτών των εσωτερικών αναπαραστάσεων, οι οποίοι σχηματίζουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα ή «προγράμματα». Αυτά τα μοτίβα (ή, αλλιώς, συνήθειες) επαναλαμβάνονται συνεχώς, σαν μια συνεχόμενη κινηματογραφική ταινία, μέχρι να τα διακόψουμε ή τα ανακατευθύνουμε με κάποιο τρόπο.

Το γλωσσολογικό συστατικό του NLP έγκειται στο επιστημονικό γεγονός ότι περίπου το 93% της επικοινωνίας μας είναι μη- λεκτικό. Αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος που λέμε αυτό που λέμε (τονικότητα φωνής, ένταση, ταχύτητα κτλ), μεταφέρει πέντε φορές περισσότερη πληροφορίας από τις λέξεις που χρησιμοποιούμε. Επίσης, ο τρόπος που χρησιμοποιούμε το σώμα μας (χειρονομίες, εκφράσεις προσώπου, στάση σώματος) ασκεί ακόμα μεγαλύτερη επιρροή. Το NLP υπερβαίνει την παραδοσιακή θεωρία του “Body Language” μέσα από την εκπαίδευση της αναγνώρισης και κατάλληλης απόκρισης στην ολική επικοινωνία με τα άλλα άτομα.

Το πρόγραμμα είναι διεθνώς πιστοποιημένο από International NLP Trainers Association & η πιστοποίηση θα δοθεί μετά από την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος και των απαραίτητων εξετάσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιστοποίηση, πατήστε https://goo.gl/sjwDPN.

Ο χώρος διεξαγωγής του προγράμματος είναι το Φ Space.

Θεματολογία

 • Αλλαγή στη συμπεριφορά και τις πεποιθήσεις: Επαναπρογραμματίστε τον εαυτό σας, με νέες προσεγγίσεις, αντιδράσεις και συμπεριφορές, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε οποιοδήποτε περιορισμό σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας.
 • Έλεγχο της συναισθηματικής σας κατάστασης: Αποκτήστε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας στιγμιαία.
 • Rapport (χημεία στην επικοινωνία): Αναπτύξτε εύκολα ένα ισχυρό δέσιμο με τους άλλους, δημιουργώντας σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, αίσθημα ασφάλειας και αμοιβαίο σεβασμό.
 • Άγκυρες: Μάθετε πώς να «πατάτε τα ευαίσθητα κουμπιά» τα δικά σας και των γύρω σας, με θετικό τρόπο.
 • Στρατηγικές/μοντελοποίηση: Αντιληφθείτε τον τρόπο που οι καλύτεροι επιτυγχάνουν και αντιγράψτε τον για να αποκτήσετε την ίδια επιτυχία.
 • Perceptual Positions & Reframing (αλλαγή οπτικής γωνίας): Δείτε ένα οποιοδήποτε γεγονός από μια διαφορετική οπτική γωνία (θα μάθετε να μπαίνετε και «στα παπούτσια του άλλου», πάντα με εστίαση σε κάτι θετικό) ή απλά αλλάζοντας το… πλαίσιο.
 • Χρονογραμμές: Μάθετε πώς ο χρόνος είναι κωδικοποιημένος στο μυαλό σας και πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον.
 • Συστήματα εσωτερικής αναπαράστασης: Ανακαλύψτε πώς οι άνθρωποι αποτυπώνουν τις εσωτερικές τους εμπειρίες στην γλώσσα και την συμπεριφορά τους.
 • Eye accessing cues: Γνωρίστε πώς οι άνθρωποι μπορούν να αποκαλύψουν τον τρόπο σκέψης τους μέσα από τα μάτια τους.
 • Υπο-ιδιότητες: Μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα αλλάζοντας την ποιότητα των σκέψεών σας.
 • Μέτα-προγράμματα: Μάθετε τους συνήθεις τρόπους σκέψης και αντιλήψεις που έχετε εσείς και οι άλλοι, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε ακόμα πιο αποτελεσματικά.
 • Γλωσσικό μοντέλο Meta Model: Ανακαλύψτε την τέχνη των ερωτήσεων (μαιευτική μέθοδος) που συγκεκριμενοποιούν και διευκρινίζουν την πληροφορία, όπως και διαφοροποιούν τα πιστεύω. Ένα από τα πιο δυνατά γλωσσολογικά εργαλεία του NLP, με έμφαση στη λεπτομέρεια και τους γλωσσολογικούς κανόνες που το διέπουν.
 • Γλωσσικό μοντέλο Milton Model: Επικοινωνήστε κομψά χρησιμοποιώντας την απίστευτη δύναμη της γλώσσας της ύπνωσης με ακρίβεια και επιτυχή αποτελέσματα στην καθημερινή σας ζωή. Μάθετε πώς να βοηθάτε τους άλλους να υπερπηδούν τις συνειδητές τους αντιστάσεις και, τελικά, να χρησιμοποιούν το πλήρες δυναμικό τους!
 • Ύπνωση: Μάθετε πώς λειτουργεί η ύπνωση και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, να παράγετε τα αποτελέσματα που θέλετε με λιγότερη συνειδητή αντίσταση και περισσότερη διάθεση και ενέργεια!
 • Αισθητηριακή Οξύτητα: Οξύνετε τις αισθήσεις σας και δείτε, ακούστε, αισθανθείτε σε μεγαλύτερο βαθμό τον κόσμο γύρω σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να λάβουμε πληροφορίες από το εξωτερικό περιβάλλον, επομένως όσο πιο καλά δουλεμένες είναι, τόσο περισσότερα ερεθίσματα λαμβάνουμε προς επεξεργασία!

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Η ενσωμάτωση των δεξιοτήτων και εννοιών του NLP στη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ σας είναι ο δρόμος για την πιστοποίηση ως Neuro-Linguistic Practitioner. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες στην αξιολόγηση είναι η ικανότητά σας να:

 • συνεργαστείτε μέσα σε ένα συγκεκριμένο αποτελεσματικό πλαίσιο
 • καθιερώσετε και διατηρήσετε την επικοινωνιακή σας ικανότητα
 • δημιουργήσετε και διατηρήσετε επαφή με την ομάδα
 • σεβαστείτε το ρυθμό των άλλων ανθρώπων και το μοντέλου του κόσμου που πιστεύουν με σκοπό την ανάπτυξη ευελιξίας συμπεριφοράς
 • προβείτε σε αποτελεσματικές και οικολογικές αλλαγές.

Η πιστοποίηση είναι επιτυχής με την ολοκλήρωση των εξής:

 • Γραπτή εξέταση για την κατανόηση αρχών και τεχνικών καθώς και ζωντανή παρουσίαση τεχνικών.
 • Συμπεριφοριστική εξέταση και τεκμηρίωση ικανοτήτων.
 • Στοχοθέτηση προσωπικής/ επαγγελματικής εξέλιξης και εποπτεία από εκπαιδευτές.
 • Στάση (υλοποίηση των προϋποθέσεων του NLP).
 • Γνώση Περιεχομένου (αρχές, τεχνικές, διακρίσεις).
 • Συμπεριφορές.

Επικοινωνία με Φορέα

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...