PsychologyNow Team

Δωρεάν μαθήματα Ψυχολογίας από την εφαρμογή "Ανοικτά Μαθήματα" των Ελληνικών Πανεπιστημίων

Δωρεάν μαθήματα Ψυχολογίας από την εφαρμογή "Ανοικτά Μαθήματα" των Ελληνικών Πανεπιστημίων

PsychologyNow Team
ανοικτά μαθήματα ψυχολογίας

Δεκάδες δωρεάν "Ανοικτά Μαθήματα" Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και Ψυχικής Υγείας, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις γνώσεις σας στους συγκεκριμένους τομείς.


Μία από τις βασικές αποστολές του PsychologyNow.gr είναι να αναζητά και να μεταφέρει στους αναγνώστες του έγκυρες πηγές γνώσης της Ψυχολογίας, ώστε η επιστήμη μας να φτάσει σε όλους με προσιτό και κατανοητό τρόπο, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητά της στη ζωή μας. Επιλέξτε λοιπόν, το "Ανοικτό Μάθημα" που επιθυμείτε και βάλτε την Ψυχολογία ακόμη περισσότερο στη ζωή σας.

Τι είναι τα Ανοικτά Μαθήματα:
Μαθήματα που διδάσκονται στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ, ελεύθερα προσβάσιμα και δωρεάν διαθέσιμα στο Διαδίκτυο για όλους.

Τι δεν είναι:
Μέρος προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ή προγράμματος σπουδών ΑΕΙ. Τα ανοικτά ψηφιακά μαθήματα δεν προσφέρουν υποστήριξη από διδάσκοντες και δεν οδηγούν στη χορήγηση κάποιου πιστοποιητικού.

Ποιοι τα παρακολουθούν:
Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται! Φοιτητές και απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μαθητές, επαγγελματίες… κάθε άνθρωπος που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του!

Τι προσφέρουν:
Νέες γνώσεις, επιμόρφωση και εξειδίκευση, ευκαιρία στη μάθηση. Τα ανοικτά ψηφιακά μαθήματα είναι ένα ελεύθερο περιβάλλον μάθησης, που συνάδει με τον δημόσιο χαρακτήρα και την αποστολή των ΑΕΙ.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και Ψυχικής Υγείας.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...