PsychologyNow Team

Αίτηση Συμμετοχής σε Ομαδική Ψυχοθεραπεία «Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης»

Αίτηση Συμμετοχής σε Ομαδική Ψυχοθεραπεία «Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης»

PsychologyNow Team

Το Κέντρο Ιλίου Ψυχολογείν ξεκινά την σύσταση Ψυχοθεραπευτικών Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης στις 14 Ιανουαρίου 2019.


Την σκυτάλη για την δημιουργία αυτών των Ομάδων,μας την έδωσαν τα αιτήματα των ατόμων που απευθύνονται στο Κέντρο Ιλίου Ψυχολογείν, τα οποία αναζητούν ένας είδος ψυχοθεραπείας που βασίζεται στην αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της ομάδας η οποία συνεργάζεται για ένα σκοπό.

Με τον όρο «Προσωπική Ανάπτυξη» νοείται ένα ταξίδι προς τα ενδότερα της ψυχής, με στόχο την ανάδυση των συναισθηματικών αναγκών και των επιθυμιών του ατόμου σε συνειδητό επίπεδο. Μέσα από τη διαδικασία της Ομαδικής Θεραπείας, οι συμμετέχοντες αποκτούν όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους σε επίπεδο σχεσιακό και υπαρξιακό, με απώτερο στόχο την αυτοπραγμάτωσή τους. Ο τρόπος με τον οποίο το άτομο ενσωματώνει στην καθημερινότητά του τις γνήσιες πτυχές του εαυτού του, πραγματοποιείται με φροντίδα και σεβασμό μέσα από την αλληλεπίδραση των μελών της Ομάδας και των Συντονιστών στο ασφαλές συνεργατικό επίπεδο, «στο Μαζί».

Για την συμμετοχή σας στην Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης θα πραγματοποιηθούν δύο ατομικές συναντήσεις, διάρκειας 45 λεπτών η καθεμία, προκειμένου να αξιολογηθεί εάν το αίτημά σας αφορά στη θεματολογία της συγκεκριμένης Ομάδας.

Οι θέσεις στην Ομάδα είναι περιορισμένες (8-10 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η διάρκεια της Ομάδας είναι από 14 Ιανουαρίου 2019 –24 Ιουνίου 2019 και θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00 – 22:30. Η διάρκεια της εκάστοτε ομαδικής συνεδρίας είναι  90 λεπτά. Το κόστος συμμετοχής τον μήνα είναι 90 ευρώ/άτομο. Ειδική τιμή για φοιτητές και ανέργους: 80 ευρώ/άτομο.

Συντονιστές της Ομάδας Προσωπικής Ανάπτυξης είναι οι έμπειρες Ψυχολόγοι, εκπαιδευμένες στην Ομαδική Θεραπεία, Βενετία Λυμπέρη (M.Sc Ψυχολογίας Υγείας) και Κατερίνα Μαρίνη (M.A Ψυχαναλυτικές Σπουδές, Ειδικευόμενη στη Θεραπεία Σχημάτων).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Κέντρο Ιλίου Ψυχολογείν:

Τηλ: 210-2611037. E-mail: kentroilioupsychologein@gmail.com.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...