PsychologyNow Team

Διαδικτυακή Εκπαίδευση στη Διπολική διαταραχή

Διαδικτυακή Εκπαίδευση στη Διπολική διαταραχή

PsychologyNow Team

Eξ αποστάσεως Εκπαίδευση στη Διάγνωση, Ψυχομετρική Aξιολόγηση και Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία της Διπολικής διαταραχής (Μανιοκατάθλιψης).


Ξεκινάει ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης για το 2018-2019 στη διάγνωση, αξιολόγηση και Γνωσιακή Συμπεριφορική θεραπεία της Διπολικής διαταραχής από την Ελληνική Διπολική Οργάνωση (ΕΔΟ). Στόχος του σεμιναριακού προγράμματος είναι η διάδοση των πιο σύγχρονων μεθόδων αξιολόγησης και ψυχολογικής θεραπείας στους Έλληνες επαγγελματίες ψυχικής υγείας για τη διπολική διαταραχή. Το πρόγραμμα αποτελείται από 3 κύκλους εκπαίδευσης και περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση.

1. Εκπαίδευση στη δομημένη κλινική εκτίμηση και ψυχομετρική μέτρηση της συμπτωματολογίας και πορείας των συναισθηματικών διαταραχών.

2. Βασική εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (ΓΣΘ) της Διπολικής διαταραχής (Μανιοκατάθλιψης).

3. Πρακτική άσκηση στην διάγνωση, αξιολόγηση και Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία της Διπολικής διαταραχής.

Οι συμμετέχοντες που θα τελειώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και θα γίνουν δόκιμα μέλη συνεργάτες της ΕΔΟ.

Επιστημονικός υπεύθυνος: Δρ. Ιωάννης Μάλλιαρης, Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Institute of Psychiatry, King's College London, Ιδρυτής & Επιστημονικός Υπεύθυνος της ΕΔΟ (http://www.drmalliaris.gr)

Διαδικαστικές πληροφορίες

Θα δοθεί προτεραιότητα παρακολούθησης σε όσους έχουν βασικές γνώσεις ΓΣΘ και σε όσους έχουν παρακολουθήσει προηγούμενα ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια της ΕΔΟ.

Για το 2018-19 θα επιλεχθούν μέχρι και μόνο 10 συμμετέχοντες κατόπιν αξιολόγησης του βιογραφικού τους και συνέντευξης.

Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής και βεβαίωση παρακολούθησης και απόδοσης κατόπιν τελικής εξέτασης γνώσεων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες και φοιτητές ψυχικής υγείας (Ψυχολόγους, Ψυχίατρους, Νοσηλευτές, Κοινωνικούς λειτουργούς).

Πληροφορίες - εγγραφές: 210-8815970 
Συνεντεύξεις - Εγγραφές μέχρι και 31/10/18 
Χρόνος εκπαίδευσης: Νοέμβριος 2018 - Ιούλιος 2019

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την εγγραφή τους και να αποστείλουν το βιογραφικό τους. Η ένταξη στο σεμιναριακό κύκλο θα γίνει κατόπιν συνέντευξης. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 31/10/18.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...