PsychologyNow Team

Σεμινάρια Ψυχογηριατρικής 2018-2019, του Κλάδου Ψυχογηριατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

Σεμινάρια Ψυχογηριατρικής 2018-2019, του Κλάδου Ψυχογηριατρικής της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

PsychologyNow Team

Δηλώστε συμμετοχή για τον κύκλο σεμιναρίων Ψυχογηριατρικής από την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία.


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της ΕΨΕ, ο Κλάδος Ψυχογηριατρικής προγραμματίζει σε συνεργασία με την Α΄ και Β Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ, και την Ελληνική Ψυχογηριατρική Εταιρεία εκπαιδευτικό σεμινάριο για ενημέρωση των συναδέλφων σε πρακτικά θέματα της Ψυχογηριατρικής.

Το σεμινάριο θα διεξάγεται στα γραφεία της ΕΨΕ κάθε Δευτέρα 16.00 – 17.30 μ.μ. και θα περιλαμβάνει 13 συνεδρίες με εισηγήσεις σε επίκαιρα θέματα Ψυχογηριατρικής και παρουσίαση και συζήτηση κλινικών περιστατικών.

Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται σε 150 €.

Η έναρξη του σεμιναρίου χρονοθετείται τον προσεχή Νοέμβριο 2018 και έχουν προγραμματισθεί 13 μαθήματα (κάθε Δευτέρα) με λήξη τον Ιανουάριο 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ΕΨΕ, επισυνάπτεται αίτηση, είτε με fax 2107242032 είτε με e-mail psych@psych.gr, μέχρι 15/9/2018. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-7214184.

Αν υπερκαλυφθεί ο αριθμός των ενδιαφερομένων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την εκπαίδευση σε θέμματα που αφορούν την Ψυχική Υγεία των ηλικιωμένων και γενικότερων την εκπαίδευση σε θέμματα που αφορούν τον ηλικιωμένο ασθενή. Η ανάγκη απορρέει από την ολοένα αυξανόμενη πίεση που δεχομαστε ως επαγγελματίες ψυχικής υγείας από τον πληθυσμό των ηλικιωμένων και τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζουν σε θέμματα που πλήττουν την σωματική και ψυχική τους υγεία με επιπτώσεις τόσο στην ποιότητα της ζωής τους αλλά και στην ολοένα αυξανόμενη επιβάρυνση των οικογενειών τους. Το σεμινάριο έχει σκοπό (α) την ευαισθητοποίηση στην ψυχογηριατρική, (β) την απόκτηση γνώσεων για τον χειρισμό του ψυχογηριατρικού ασθενούς (γ) την ενίσχυση των διαγνωστικών και θεραπευτικών δεξιοτήτων των εκπαιδευομένων.

Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η Τριμελής Επιτροπή του Κλάδου Ψυχογηριατρικής

Ν. Δέγλερης Α. Κώνστα Θ. Βορβολάκος

Δείτε το σχετικό βίντεο.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...