PsychologyNow Team

Έναρξη Εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders | Θεσσαλονίκη

Έναρξη Εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders | Θεσσαλονίκη

PsychologyNow Team

Έναρξη Εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders Θεσσαλονίκη 3 & 4 Μαρτίου 2018, ώρες διεξαγωγής μαθημάτων 10.00 – 16.00, ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας.


Το πρόγραμμα του National Center for Eating Disorders (NCfED) της Μεγάλης Βρετανίας παρέχεται στην Ελλάδα με την πιστοποίηση BPS κατά αποκλειστικότητα από το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ)

Σκοπός & Στόχοι

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχει γνώσεις, δεξιότητες και θεραπευτική καθοδήγηση για όλες τις διατροφικές διαταραχές, όπως υπερφαγικά επεισόδια, βουλιμία, φόβος για την τροφή, ανορεξία, εμμονή με αλλεπάλληλες  δίαιτες.

Παρέχονται καινοτόμες και πρακτικές εκπαιδεύσεις προς επαγγελματίες υγείας που δουλεύουν με διατροφικές διαταραχές και παχυσαρκία σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά. Οι εκπαιδεύσεις και η διδακτέα ύλη διδάσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με την αντίστοιχη εκπαίδευση του NCfED στην Μεγάλη Βρετανία στο οποίο ανήκουν και τα πνευματικά δικαιώματα. Μετά το πέρας της εκπαίδευσης στους επιτυχείς της διαδικασίας αξιολόγησης παρέχεται το πιστοποιητικό Master Practitioner on Eating Disorders & Obesity, απευθείας από το NCfED και τη σφραγίδα του British Psychology Society BPS.

Η επίσημη πιστοποίηση του BPS για το ΚΕΑΔΔ ως Centre of Education and Treatment Eating Disorders (CETED), Greece www.keadd.gr εμφανίζεται στη σελίδα 5 του επίσημου καταλόγου των εκπαιδεύσεων με το διακριτικό τίτλο BPS Learning Center Approved στον υπερσύνδεσμο http://ow.ly/AjMx30i9LND

Δυνατότητα συνεργασίας και παραπομπής περιστατικών

Το ΚΕΑΔΔ παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις, υπηρεσίες και μοναδικές ευκαιρίες για τους επιστήμονες και επαγγελματίες στο χώρο των διατροφικών διαταραχών

Οι εκπαιδεύσεις παρέχουν στους επαγγελματίες υγείας ευκαιρίες συνεργασίας και ενσωματώνονται στο δίκτυο Συμβούλων μας. Οι πιστοποιημένοι θεραπευτές εμφανίζονται σε ειδική λίστα online μέσα από το επίσημο site του ΚΕΑΔΔ www.keadd.gr με τα πλήρη επαγγελματικά τους στοιχεία ώστε να είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Η πιστοποίηση του τίτλου Master Practitioner on Eating Disorders παρέχεται έπειτα από την επιτυχημένη 3ών γραπτών εξετάσεων με βασισμένη στην διδακτέα ύλη της εκπαίδευσης.

Διάρκεια Εκπαίδευσης

Η εκπαίδευση Master Practitioner on Eating Disorders είναι συνολικής διάρκειας 120 ωρών και πραγματοποιείται σε 8 Σαββατοκύριακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Δια Ζώσης & με Δυνατότητα Διαδικτυακής Αναμετάδοσης).

Ο επόμενος εκπαιδευτικός κύκλος ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη 3 & 4 Μαρτίου 2018 στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου ΤΚ 54626 και οι ώρες διεξαγωγής μαθημάτων είναι 10.00 – 16.00.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας

Το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών στην προσπάθειά του να ενδυναμώσει το Δίκτυο των Πιστοποιημένων Συνεργατών με περισσότερους Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας προκειμένου να ενισχύσει τη δυνατότητα παραπομπής των αυξημένων περιστατικών με Διατροφική Διαταραχή, παρέχει ειδική έκπτωση 30% για το σύνολο και των 16 ημερών της εκπαίδευσης στην τελική τιμή 1512 € (επί συνόλου 2160€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) παρέχοντας τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω 6 άτοκων δόσεων.

Επιστημονική υπεύθυνος του ΚΕΑΔΔ είναι η Ψυχολόγος Δρ Μαργαρίτα-Αγγελική Σχινά με διευθύνων σύμβουλο τον Διατροφολόγο - Διαιτολόγο Ευάγγελο Ζουμπανέα Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity

Πληροφορίες – Επικοινωνία - Κρατήσεις θέσεων στο www.keadd.gr, στη γραμματεία του Εκπαιδευτικού Κέντρου στο  210-2718360 Δευτέρα με Πέμπτη 11πμ-7μμ και στο E-mail: admin@keadd.gr

Για λόγους ασφαλείας παρακαλείστε  σε ταυτόχρονη κοινοποίηση και στο email diatrofioe@gmail.com

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Please let us know your name.
Invalid Input
Please let us know your email address.
Άκυρη καταχώρηση
Please write a subject for your message.
Please let us know your message.
Invalid Input

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...