PsychologyNow Team

Δηλώστε συμμετοχή στον Οδηγό Σπουδών 2017-18 για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας

Δηλώστε συμμετοχή στον Οδηγό Σπουδών 2017-18 για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας

PsychologyNow Team

Το Psychologynow.gr πιστό στο ραντεβού του, για τέταρτη (4η) συνεχόμενη χρονιά ανακοινώνει τον Οδηγό Σπουδών για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα και την Κύπρο.


banner odigos HD 2 doc

Ακολουθώντας την επιτυχία των προηγούμενων ετών, το Psychologynow.gr δημιουργεί τον πλήρη και εξειδικευμένο Οδηγό Σπουδών για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας που διοργανώνονται από έγκριτους Πανεπιστημιακούς και Εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα πρώτα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν ήδη ενταχθεί στον Οδηγό Σπουδών! Ο Οδηγός Σπουδών ανανεώνεται συνεχώς με νέα προγράμματα!

         dikepsy2                   ΕΔΟΑ1               greek       

 

        TUOS City college Logo             HOPE LOGO smart 1       κεαδδ

Ο Οδηγός Σπουδών με μια ματιά!

  • Είναι ο Μοναδικός Οδηγός Σπουδών για την εκπαίδευση στην Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία και από φέτος και την Ειδική Αγωγή συμπεριλαμβάνοντας όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης: προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, ψυχοθεραπευτικό επίπεδο, προγράμματα ειδικής αγωγής όπως και προγράμματα Distance Learning.

  • Είναι η μοναδική συγκεντρωτική και αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για την εκπαίδευση στην ψυχολογία, την ψυχοθεραπεία και την ειδική αγωγή την οποία όλοι συμβουλεύονται κάθε φθινόπωρο για να επιλέξουν τις σπουδές και την εκπαίδευσή τους.
  • Περιέχει με απλό, ευανάγνωστο και εύκολα προσβάσιμο τρόπο όλες τις πληροφορίες κάθε προγράμματος, διευκολύνοντας τον ενδιαφερόμενο στην επιλογή του.
  • Φέρνει σε άμεση επαφή τον εκπαιδευτικό φορέα με τον ενδιαφερόμενο που θέλει να σπουδάσει και να εκπαιδευτεί στο χώρο της ψυχικής υγείας.

  • Προβάλλει ολοκληρωμένα και με συνέπεια τα εκπαιδευτικά προγράμματα, μέσα από ποικίλους τρόπους προώθησης και εκμεταλλευόμενο όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας.

  • Φέτος, η δημοσίευση του Οδηγού Σπουδών ξεκίνησε τον Ιούνιο 2017 παρέχοντας μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προβολής σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Έτσι, η διαφημιστική επικοινωνία του Οδηγού θα γίνεται τακτικά όλο το χρονικό διάστημα Ιούνιος - Οκτώβριος 2017.

 

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα:

- με χιλιάδες μηνιαίους μοναδικούς αναγνώστες (150.000+ επισκέψεις κάθε μήνα, 80.000+ μοναδικοί αναγνώστες).

- το μεγαλύτερο κοινό στα κοινωνικά δίκτυα από κάθε άλλο Ψ site (40.000+ Facebook likes, 670+ Twitter, 400+ Instagram, 200+ Linkedin, 620+ YouTube).

- με καθημερινή ανανέωση περιεχομένου και συνεργασίες με ελληνικούς και διεθνείς φορείς, έχει κερδίσει όχι μόνο την εμπιστοσύνη του ελλαδικού κοινού αλλά και ξένων αναγνωρισμένων καθηγητών και ειδικών ψυχικής υγείας μέσα από τις αποκλειστικές συνεντεύξεις τους.

 

ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ 

ΙΟΥΝΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

 

Ο Οδηγός Σπουδών του Psychologynow.gr αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς που έχουν στο ακαδημαϊκό τους πρόγραμμα:

  • Προπτυχιακά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ψυχολογίας

  • Μεταπτυχιακά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ψυχολογίας

  • Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ψυχοθεραπείας

  • Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ειδικής Αγωγής (Εργοθεραπεία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Αυτισμός, Λογοθεραπεία)
  • Προγράμματα Distance Learning

 

 

Η προβολή του Οδηγού Σπουδών περιλαμβάνει:

  1. Δημιουργία ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ PSYCHOLOGYNOW.GR για άμεση εύρεση και πρόσβαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Κάθε ενδιαφερόμενος με δύο απλά βήματα έχει βρει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει. Βλέπει στην αρχική σελίδα όλα τα προγράμματα, επιλέγει αυτό που θέλει και αμέσως οδηγείται στην εσωτερική σελίδα που υπάρχουν όλες οι πληροφορίες του εκπαιδευτικού προγράμματος.

  2. ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (Προπτυχιακά Προγράμματα – Μεταπτυχιακά Προγράμματα – Ψυχοθεραπευτικά Προγράμματα – Ειδική Αγωγή - Distance Learning) για εύκολη πλοήγηση.

  3. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ GOOGLE ADS ΚΑΙ SOCIAL MEDIA το χρονικό διάστημα Ιούνιος – Οκτώβριος.

  4. ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ NEWSLETTERSPECIAL EDITION” του Οδηγού Σπουδών που θα περιλαμβάνει όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο διάστημα Iουλίου - Οκτωβρίου 2017 σε πάνω 10.000 εγγεγραμένους και έγκυρους παραλήπτες που ενδιαφέρονται για εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια κτλ.

  5. Μετά τη διαφημιστική προβολή, τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!

  6. Eιδικότερα τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Κύπρου, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ μέσω Google Ads και Facebook Promoted Posts

 

Επιπρόσθετα της διαφήμισης του Οδηγού Σπουδών, κάθε Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα προβληθεί και μόνο του ως εξής:

  1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ στην ειδική πλατφόρμα του Οδηγού Σπουδών που θα βρίσκεται μέσα στο Psychologynow.gr.

  2. ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ όλων των πληροφοριών του εκπαιδευτικού προγράμματος με εμφανή προβολή των στοιχείων επικοινωνίας του εκπαιδευτικού φορέα στο πάνω μέρος της σελίδας.

  3. ΠΡΟΒΟΛΗ του Εκπαιδευτικού Προγράμματος ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ PSYCHOLOGYNOW.GR.

  4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥ BANNER του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και προβολή στην αρχική σελίδα.

  5. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ στα κοινωνικά δίκτυα του Psychologynow.gr.

  6. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ PDF ΑΡΧΕΙΟΥ με όλες τις πληροφορίες του Εκπαιδευτικού Προγράμματος το οποίο θα μπορεί να «κατεβάσει» ο αναγνώστης στον υπολογιστή του.

  7. Δημιουργία ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ στην οποία μπορεί να επικοινωνεί άμεσα ο ενδιαφερόμενος με τον εκπαιδευτικό φορέα που υλοποιεί το πρόγραμμα.

  8. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ του Εκπαιδευτικού Προγράμματος ή του Εκπαιδευτικού Φορέα (video, φωτογραφίες, ενημερωτικό υλικό, συνεντεύξεις καθηγητών κτλ).

  9. Μόλις ολοκληρωθεί η προβολή του Οδηγού Σπουδών, ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ REACHτου εκπαιδευτικού σας προγράμματος.

 

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στον Οδηγό Σπουδών είναι 150 ευρώ + ΦΠΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και περιλαμβάνει όλες τις παροχές προβολής που αναγράφονται παραπάνω.

  • Για τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που θέλουν να συμμετέχουν με τρία (3) εκπαιδευτικά προγράμματα, παρέχεται έκπτωση 50% στο τρίτο πρόγραμμα.

  • Για τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που θέλουν να συμμετάσχουν με τέσσερα (4) εκπαιδευτικά προγράμματα, το τέταρτο πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Επωφεληθείτε της δημοσιότητας του Οδηγού Σπουδών για το δικό σας εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

Προωθήστε με ξεχωριστές προβολές το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα για το διάστημα Ιουνίου– Οκτωβρίου:

  • Aποστολή αποκλειστικού newsletter που θα περιλαμβάνει μόνο το δικό σας εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του φορέα σας.

  • Τοποθέτηση ειδικού banner με προβολή στην αρχική σελίδα και στις εσωτερικές σελίδες του Psychologynow.gr.

  • Xoρηγία ολόκληρης ενότητας του Psychologynow.gr (π.χ. Ψυχική Υγεία ή υποενότητα Ψυχοθεραπεία) με skin banner.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για τις έξτρα προβολές και θα βρούμε την καλύτερη επιλογή προώθησης του εκπαιδευτικού σας προγράμματος

 

Δηλώστε Συμμετοχή

  • Στείλτε τη φόρμα συμμετοχής, μαζί με το λογότυπο ή banner του Εκπαιδευτικού Φορέα και του Εκπαιδευτικού Προγράμματος (σε μορφή αρχείου .png), στο email: info@psychologynow.gr με διακριτικό τίτλο: Για τη συμμετοχή στον Οδηγό Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας 2017-18

  • Mόλις λάβουμε τη φόρμα συμμετοχής, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για τη διευθέτηση των λεπτομερειών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

info@psychologynow.gr

 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, όμως όσο πιο σύντομα δηλώσετε τόσο περισσότερο θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την προβολή του Οδηγού Σπουδών!

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@psychologynow.gr και στο 6947 992255 (κυρία Δρακοπούλου) για οποιαδήποτε απορία - ερώτηση - παρατήρηση.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Psychologynow.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...