PsychologyNow Team

Προκήρυξη "ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Ψυχολογία" 2017-2018 από το Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ

Προκήρυξη "ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Ψυχολογία" 2017-2018 από το Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ

PsychologyNow Team

Το Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ προκηρύσει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία», το οποίο περιλαμβάνει τρεις κατευθύνσεις, και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη δεκαοκτώ (18) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. 


Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα διετούς εντατικής φοίτησης (4 ακαδημαϊκά εξάμηνα και 2 θερινές περιόδους,) στο οποίο αντιστοιχούν 150 ECTS και απονέμει:  

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία σε μία από τις τρεις κατευθύνσεις:

(α) Κλινική Ψυχολογία

(β) Κλινική Νευροψυχολογία

(γ) Σχολική Ψυχολογία

Δίδακτρα: 1600 ευρώ συνολικά (800 € για κάθε έτος, δηλ. 400 € για κάθε εξάμηνο φοίτησης, τα οποία καταβάλλονται στην έναρξη κάθε εξαμήνου)

Υποβολή αιτήσεων: Η υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας θα πραγματοποιείται από την 1η έως την 31η Μαρτίου

Επιλογή φοιτητών: Κριτήρια επιλογής αποτελούν ο βαθμός σε γραπτές εξετάσεις (2 μαθήματα), ο βαθμός πτυχίου, η επίδοση σε διπλωματική εργασία, τυχόν συναφή δραστηριότητα καθώς και η δηλωση ενδιαφέροντος.

Ημερομηνίες εξετάσεων: Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα από 20 έως 31 Μαΐου 2017. Το ακριβές πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Δείτε τα διδασκόμενα μαθήματα του μεταπτυχιακού.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη.

Δείτε περισσότερα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...