Super User

Βιωματικό εργαστήριο: «Από το εμείς στο εγώ και εσύ μαζί»

Βιωματικό εργαστήριο: «Από το εμείς στο εγώ και εσύ μαζί»

Σας προσκαλώ στο νέο μου βιωματικό εργαστήριο, εκπαιδευτικού και συμμετοχικού χαρακτήρα, μέσα από το οποίο  θα εκτυλιχθεί το μυστήριο των συντροφικών σχέσεων. Μέσα από αυτό το ταξίδι θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μας και για το πώς οργανώνουμε τις σχέσεις μας. Θα ρίξουμε φώς στις πιο κρυφές πτυχές μιας σχέσης , θα αναγνωρίσουμε τα δυσλειτουργικά μοτίβα που φέρνουν δυσκολία στη σχέση μας,  και θα εξασκηθούμε στην τέχνη της ουσιαστικής επικοινωνίας.

 

 Παρόλο που το εργαστήριο δίνει έμφαση στις συντροφικές σχέσεις,  όσα θα δούμε και θα ανακαλύψουμε μαζί στην ουσία αφορούν όλες μας τις σχέσεις ( φιλικές , επαγγελματικές σχέσεις με γονείς, σχέσεις με παιδιά).

 

Σε αυτό το ταξίδι θα διερευνήσουμε θέματα όπως :

  • Η αποτελεσματική και αναποτελεσματική επικοινωνία
  • Επιλογή συντρόφου
  • Πώς σχετίζομαι
  • Πώς καλύπτω τις ανάγκες μου
  • Δυσλειτουργικά μοτίβα σχετίζεσθαι.
  • Τι με δυσκολεύει μέσα στη σχέση , πως σχετίζεται με την ιστορία μου και άλλα πολλά.

 

Το εργαστήριο αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν περισσότερο τον τομέα των σχέσεων ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται σε μία σχέση ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα , αλλά και σε επαγγελματίες στο χώρο της ψυχικής υγείας που θέλουν να εξερευνήσουν την περιοχή των συντροφικών σχέσεων.

 

Η θεματολογία ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων.(αφήνοντας έτσι ο καθένας το δικό του αποτύπωμα!)

 

Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί σε 7 δίωρες συναντήσεις ανά 15 μέρες και το κόστος ανέρχεται στα 50 ευρώ το μήνα. Αναμένεται να ξεκινήσει μέσα Νοέμβρη  κάθε δεύτερη Δευτέρα.

 

Θα δοθούν σημειώσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες , παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου:

 

Σοφία Γιουρούκου, Ψυχολόγος – Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια , 6970905433, s.giouroukou@hotmail.com , https://www.facebook.com/apopsixis , http://psychotexnimata.blogspot.gr

 

Σε αυτήν την εποχή που ζούμε ο μόνος μας πλούτος, αυτός που δε μπορεί να μας στερήσει κανείς είναι οι σχέσεις μας με τους αγαπημένους μας και για αυτό αξίζει να επενδύσουμε σε αυτές!

 

                                                                                                                               Από Ψυχής

                                                                                                                         Σοφία Γιουρούκου

 

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...